Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

bankalar bir ürün taksidine ne kadar faiz alıyor

Ziraat varsa ziraatin combo kartı 3 aya kadar vade farksiz yapiyor galiba ona bakabilirsinm
  2. LineaTurco

Papara'ya Prime %50 cashback geldi

2 gün önce çekti parayı ya şansıma tüküreyim 1662050412 reisimiz ekonomik deha
  3. LineaTurco

İninal kartını alabilirmiyim ??

Kimlik doğrulama hocam kimlik önlü arkalı fotosu kimlik bilgileri bir de ön kamera açıp yüzünü tanıtman yetiyor.
  4. LineaTurco

Ücret veya sözleşme yok her şeyi uygulamadan halledip isteyebiliyorsun sadece kyc yapmanız gerekiyor o da uygulamadan yapılıyor.
  5. LineaTurco

Uygulamayı indirip kayıt ol reis kartlarım kısmına girip black kartı adresinize isteyin. Tabii marketlerde satılan kartları filan da var veya üniversitede iseniz edu card da var ama ben black kartı öneririm. 1650806097 Gelmesini bekleyene kadar sanal kart oluşturup kendi banka hesabından para...
  6. LineaTurco

Şöyle şimdi burdaki markalardan herhangi birinden harcama yaparaam orda yazan oran kadar bana paramı geri veriyor. Tabii hepsinin bir aylık sınırı var örnek olması için netflix'te aylık 20tl geri alabiliyorum. Youtube ve spotifyda aylık 15tl gibi
  7. LineaTurco

Yapabiliyorsun. Temassızı da var.
  8. LineaTurco

18 yaş altı alıp kullanabiliyor. Aylık ücret yok. Çekerken ve yatırırken ücret yok. Cashback var bazı yerlerde paranızın bir kısmını geri veriyor. Papara kartlar arası para gönderimi var. (İninalde var mı bilmiyorum.)
  9. LineaTurco

Papara Kart Alınır Mı?

İbanı yok kral yani başkasından ödeme alamazsın ama kendi banka hesabından kendi paparana para aktarabiliyorsun parayı paparaya atıyorsun açoklamaya papara numaranı yazıyorsun papara senin paranın senin hesabına atıyor
  10. LineaTurco

Banka Kartından Kredi Kartına Geçiş?

Havale eft ücreti olmaması harika bir şey 70 liraya 70 kuruş ödemek koyuyor Bir kere bir akrabama 140k tl gönderim yapmış 250 havale ücreti ödemiş
  11. LineaTurco

Papara'ya para yatırırken Vakıfbank parama el koydu.

Öyle bir para yatırma yok derlerse her atm nin başında kamera oluyor kameradan elinizdeki parayı sayabiliyorlar teknoloji ile
  12. LineaTurco

Steama attığım 50 gelmedi

Gelir tabii beklemede diyorsa zaten iptal et tuşu varsa teknik olarak geri gelmeli
  13. LineaTurco

Papara Kredi kartı güvenilir mi?

alcqağın site kartını boşaltabilir de ondan dolayı
  14. LineaTurco

Papara Kredi kartı güvenilir mi?

sanal kartla al en iyisi
  15. LineaTurco

Papara kart aldım kaç güne gelir?

sen hiç onu düşünme bile düşünürsen kafayı yersin benimki 1.5 2 ayda geldi şikayet ettim kurye diyor ki durmadan şikayet ediyormuşsunuz çıldırcam cidden ya
Geri