Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

Hangi bankadan hesap açmamı önerirsiniz?

Nays+İşbankası
  2. Lyrox1

Banka Kartı veya Kredi Kartı önerisi

Neden ?
  3. Lyrox1

Nays hesabıma ilk yükleme yapamıyorum

Başka banka varsa ordan yapsana yada aileden başka birisinin kartı ablamın ziraat kartından olmamıştı anneminkinden denediğimde olmuştu
  4. Lyrox1

Nays hesabıma ilk yükleme yapamıyorum

Canlı desteğe ilet Ben bu sorunu yaşadım fakat başka bir banka ile yaptığımda haloldu başka banka ile yap halolur.
  5. Lyrox1

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Bende Gelmemiş.
  6. Lyrox1

Beyazı Varken O Alınmaz Hayırlı Olsun.
  7. Lyrox1

Bakıp Geliyorum.
  8. Lyrox1

Admob Vergimi Nasıl Ödeyebilirim ?

Selam iyi günler 4 aydır beklediğim pin gelmedi ve bugün kimlik ile doğrulama yaptım ve 3500 TL gibi bir gelirim var ayın 21 ila 26'sında bana bu para yatacak internette araştırdığımda vergi hesabı gibi şeyler açmam gerekiyormuş detaylı bilgi verebilirmisiniz acaba 15 yaşındayım İş bankası ve...
  9. Lyrox1

18 yaş altı banka hesap açma yöntemi

Hocam O kadarını bilmiyorum bende ürün almıştım iade ettim o şekil parayı almıştım
  10. Lyrox1

hocam sahibinden ismini değiştirip velinin ismini girersen onların ibanınıda verirsen çözülmesi lazım 1708719065 Hesabım Yokken böyle yapmıştım
  11. Lyrox1

sizde yalandan derseniz açarlar ama neden size onları dediler orayı tam anlıyamadım
  12. Lyrox1

bursum var dedim iban lazım dedim hesap açabilirmisiniz dedik birşeyler imzallattılar tamamdır evinize kartınız gelecek dediler bitti ayrıca mobil bankacılıkta açtılar
  13. Lyrox1

14 yaşındayım ziraat ve iş bankası kartlarım var velim ile gittim direk açtılar sizede en azından ilk imza açmaları lazım
  14. Lyrox1

Ziraat İnternet Şubesine Giremiyorum ÇILDIRACAĞIM...

Sevindim İyi Günler.
  15. Lyrox1

Ziraat İnternet Şubesine Giremiyorum ÇILDIRACAĞIM...

hocam orda tamam diye bir şey çıkıyor 60 saniye bekliyorsunuz allta tekrar gönder veya sms ile doğrula diye çıkıyor siz sms ile doğrulıyacaksınız
Geri