Arama sonuçları: *

1. Marginale

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Yinede geçmiş olsun. Kaderimiz sanal kart fkfkflfl.
  2. Marginale

Evet benim maili sızdıranda onlar hocam, darkweb testinde Google gösteriyor.
  3. Marginale

Sizce kasıtlı mı yapıldı peki sizin ki? Yoksa yanlışıkla girilecek düz bir mail değil mi? Merak ettim dgfdsfdsf
  4. Marginale

Hocam bende de öyle şey olmuş mudur bilmiyorum ama benim ki sanal kart sonuçta kaç kişiye verebilirler ki?
  5. Marginale

Saolun hocam artık mecbur kendi önlemimizi kendiniz alıyoruz. Kimden ne koparabilirlerse koparıyorlar. Düz 30tl mi yoksa 30k tl mi? Birde nerede harcanmış gördünüz mü?
  6. Marginale

Hocam çoktan geldi o yüzden ona anlam veremedim zaten. Ama custom emellishment leton ismine en yakın o var. Yurtdışı yapılmaya çalışılmış işlem ama dediğim gibi ödeme çoktan alınmıştı 1.5 hafta falan oldu. Banka bana 16.08 de işlem yapılmaya çalışıldığını söyledi.
  7. Marginale

Hocam bi dakika ya, evet bu arada 3 ay önce olan mevzu ps london'dan yapıldı. Yapanlar oradan aldı. Ama bu sefer banka bana dedi ki Custom Embellishment Leton dedi buradan işlem yapılmaya çalışılmış dedi. Ama ben 1-1.5 hafta önce letoon ayakkabı firmasından anneme ve babama ayakkabı aldım. Ancak...
  8. Marginale

Hocam haklısınız ama ben bahsedilen sürede hiçbir yerden ürün almamıştım. Bankaya saatini vs sordum. 1732044110 Kanka bu ne fkflflfl
  9. Marginale

İyi yapıyorsun limit koyma varsa onu da yap
  10. Marginale

adasdasda sağlık olsun onda sanal kart çıkaramıyor musun?
  11. Marginale

En iyisini yapıyorsunuz. Yurtdışı ödemeye kapatma konusunda alışveriş yaparken açıp sonrasında kapamayı önerdim işiniz bitince. İster istemez yurtdışından herkes ürün alıyor.
  12. Marginale

Problemi bulması gerekenleri arıyoruz biz ona erişemiyoruz diyor dediğin gibi bundan sonra öyle devam. Eyvallah yardımlar için.
  13. Marginale

Hocam buna daha yapacak bir şey yok ya, mecbur sanal takılıcaz artık yanlış mıyım? Ben örnek veriyorum 250.000 problem içinden nedenini bulsam bile bundan sonra sanal dışında kullanmam zaten.
  14. Marginale

Boş boş imada bulunma, riskli yerlerde takılsam gelip millete mi sorarım. Windows detaylı virüs taraması yaptım, mobile den tin bilindik antivirüsler ile tarama yaptım diyorum hala rat yiyorsun diyor. Söyle bizde öğrenek bilmediğimiz şeyler biliyorsan. 1732042389 Türkiye hocam
  15. Marginale

Kardeşim sen amip misin? Böyle güvenli yerler dışında bi yerden alışveriş yapmıyorum diyorum. "Güvenli sandığımız" dedim halk nazarında güvenli sayılan siteler ya hani. Sadece ihtimal verdim sızıyor olabilir dedim site gğvenli olsada çalışanı sızdırabilir.
  16. Marginale

Hocam valla formatladım yinede aynı. Dediğiniz gibi bundan sonra ki hayatımda sanal karttan devam fkfllff. Ama sizce de sitelerden biri sızdırmıypr mu?
  17. Marginale

Hocam 4 yerden virüs taraması yaptım, WiFi taraması yaptım yok bir şey. Ama dediğiniz gibi anlık çalınıyor olabilir. 1732041355 Saolun hocam, bazı firmalarda olmuyor bankada bizlik değil diyor geçiştiriyor. 1732041421 Evet hocam bemde öyle düşünüyorum cihaza erişim olsa adamlar eskiden...
  18. Marginale

Evet hocam artık öyle yapıyorum. Ama yani ister istemez markete kasaba gidince normal kartları kullanıyoruz, kafaya takan çalıyor anlayacağınız. Gelde bul. Ama sadece sanal kartı patlatmaya çalışmalarından anladım ki demek ki internet üzerinden bi şekilde çalıyorlar fiziki değil. Bundan sonra...
  19. Marginale

Doğru hocam şifre de değişti zaten. Ama yani ne kaçak kumar tarzı bi alışkanlığım var ne başka bşrşey. Keşke banka bi şekilde kimlerin eriştiğini bilse. Arıyorum biz ulaşamıyoruz diyorlar herşeye.
  20. Marginale

Hocam haklısınız ama bankada mail ekli ya acaba onunla ilgisi var mı diyorum
Top Bottom