Arama sonuçları: *

1. M

QNB’ye Aylık belli Para Yatırana 20.000 TL Nakit Hediye

ben 200k olanı yapmadım 50-100 arasına 7,5 veriyordu aylık maaşım yatınca parayı yatırıp geri çekicem yoksa 200k yı bunun için bağlamak saçma
  2. M

Olur bunu 12 ay boyunca yapıp takip edersen
  3. M

paranın hesapta durması gerekmiyor siz bunu anlamadınız sanırım bir kere atıp geri çekip istediğin gibi değerlendirebilirsin.
  4. M

bir kere yatırıp parayı alıp diğer aylar yatırmazsanız hediye parayı kredi kartından tahsil edilir yazıyor
  5. M

Kredi kartından çekiyorlar hediye parayı
  6. M

Kanka 200k yı atıp saniyesinde başka hesabına atabilirsin ancak diğer ay 200kyı yine yatırıp çekmen lazım bu
  7. M

12 ay boyunca ayda bir kere 200bin tlyi atıyorsun ilk 200bin Tl atışından sonra hemen hediye paran geliyor. Sonraki 12 ay boyunca 200bin TL yatırma gerekiyor
  8. M

Mobilden çıkması lazımdı Her ay 200 bin TL yatırma taahhütü veriyorsun. Yatırdığın ilk sefer sonrası hediye paran yatıyor tek seferliğine.
  9. M

Eski üyeyim ben bende çıktı
  10. M

Mobil uygulamadan 1733578373 Olmaz niye olsun şartlarda para girişi diyor
  11. M

Önceden konuş bir şey var komisyonunu verirsen söylerim diye 😄
  12. M

Uğraşırım dersen bedava para ben hanıma da kendime de yaptım. Aylık maaşı hesaba gir çık yapıcam çok uğraştırmıyor
  13. M

Hesaba o kadar para girişi olması lazım nereden geldiği çok önemli değil ben hanıma bana yaptım aynı parayla
  14. M

Link çıkmıyor mobilden bu kadar kopyalayabildim qnb mobil varsa içine girip bakabilirsin 1733577891 Bir sefer ödül veriyor ancak her ay seçtiğin tutar kadar para girişi olması lazım
  15. M

Genel şartlar şunlar aylık ne kadar seçtiyseniz o kadar para girişi olması gerekli ve kredi kartınız olması gerekiyor. Diyelim ki 200 bin tl seçtiniz ödül olarak 20 bin tl alırsınız. Hediye para ilk yatırdığınız paradan sonra direkt olarak geliyor. Sonraki 12 ay boyunca 200 bin tlyi her ay...
  16. M

Ana Konu ÜYE OLUP PARA KAZAN+18(GÜNCELLENDİ 22.04.2023)

konu güncellenirse güzel olur
Top Bottom