Arama sonuçları: *

1. Merdo.

Papara, nays, ininal vb. arasından hangisi Daha iyi

İninal iyi diye biliyorum
  2. Merdo.

KYK Kredi ödemesi hakkında bilgilenmek istiyorum

Evet keşke bilgili biri yazsa hocam cevabın için teşekkür ederim iyi geceler :peepokalp:
  3. Merdo.

Yani 06.06.2024 Tarihinde son kez Kredi yatıralacak değil mi çok saçma bi sistem yapmışlar anlaşılmıyor :D
  4. Merdo.

Tamam hocam umarım başka bilen birileri de cevap verir buna açıklık getirmek için
  5. Merdo.

Yani 30.06.2024 Tarihinde kredi kesilecek 2000 lira 06.06.2024 tarihinde son kez kredi yatıralacak dimi hocam
  6. Merdo.

Eminsin dimi hocam ona göre 2 ay taksitli parça alacağım da o yüzden aklım takıldı
  7. Merdo.

Kredi Bitiş Tarihi : 30.06.2024 Yazıyor arkadaşlar E devletten Öğrenim / Katkı Kredisi ve Burs Sorgulamadan baktığım zaman yani Haziran ayında 06.06.2024 Tarihinde son kez 2000 Lira mı verilecek bana yoksa haziranda hiç mi verilmeyecek ?
  8. Merdo.

Kredi Bitiş Tarihi : 30.06.2024 Yazıyor arkadaşlar E devletten Öğrenim / Katkı Kredisi ve Burs Sorgulamadan baktığım zaman yani Haziran ayında 06.06.2024 Tarihinde son kez 2000 Lira mı verilecek bana yoksa haziranda hiç mi verilmeyecek ?
  9. Merdo.

Garanti paracard kart

Tamamdır hocam teşekkür ederim bilgilendirme için 1695583250 Teşekkür ederim bilgilendirme için hocam
  10. Merdo.

Garanti paracard kart

Yani hesabımda 0 TL olsa bile bankanın bana tanıdığı 60K limitten taksit vs harcama yapabiliyorum değil mi hocam ?
  11. Merdo.

Garanti paracard kart

Arkadaşlar paracard bonus trink kartına başvurdum benim 60 bin liralık bakiyem mi var şimdi yoksa günlük 60 bin tl mi harcayabilirim ?
  12. Merdo.

Hangi bankadan kart çıkartmalıyım?

Ziraat daha iyi olur.
Top Bottom