Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Vadesiz hesap için hangi bankayı önerirsiniz?

En geç pazar günü elimde olması gerekiyor. Ne kadar sürer kartın bana ulaşması bir fikriniz var mı?
  2. Peganeo

Banka hesabından para atmak için o kartı kaydetmen gerekiyor. Yani farklı birisinden iban yolu ile para aktarmak çok zor. İnternet alışverişi için Papara kullanıyorum. Enpara'yı nereden çıkartmam gerekiyor peki?
  3. Peganeo

Teşekkürler, Enpara hangi ATM'yi kullanıyor kendine ait bir ATM'si bulunmakta mı? Papara kullanıyorum zaten fakat banka kartından para aktarmak kolay olmadığı için sıkıntı yaşatıyor. Bir yere gittiğim zaman ailemin kolay bir şekilde para gönderebilmesi lazım.
  4. Peganeo

Vadesiz hesap için hangi bankayı önerirsiniz? Hangi banka daha avantajlı olur?
  5. Peganeo

Paparaya ne oldu sizce

6. Peganeo

Paparaya ne oldu sizce

Bir şey olmadı. Sizde problem var.
  7. Peganeo

Yeni telefonumda Papara'yı kullanamıyorum

"Cihaz eşleştirilemedi" hatası veriyor ve kendi hesabıma giriş yapamıyorum. Hiç bir kaynak bulamadım bunun hakkında. Bunu düzeltmek için ne yapmam gerek, eski telefonumu biraz kurcaladım fakat bir ayar bulamadım.
  8. Peganeo

Xbox Game Pass kodu girdim ama kartımdan para çekti

Yakın bir sürede kullanmak zorunda olduğum için bu kadar acele ediyorum yoksa benim için pek bir sorun değil. Quennie'inin dediklerini yaptım şuan da sonuçları bekliyorum.
  9. Peganeo

Hayır, halen iadeyi bekliyorum Xbox Oyuncusu ile konuşuyorum şuan da ama yardım edebileceğini pek sanmıyorum. (yazılı konuşma beni yönlendirdi) 1629298317 Ben bir şeyi iade etmedim sorun orada. Ücretsiz olan bir kodu kullandım ve para çekmemesi gerekirken para çekti ve 3 gün geçmesine rağmen...
  10. Peganeo

Selam, Üstünden 3-4 gün geçti ama halen para gelmedi. Tam olarak nereye bu konu hakkında yazabilirim?
  11. Peganeo

Benimki iade değil 3 ay bedava XboxGamePass kodu aldım ve kullandım kesmemesi gerekirken iki defa 8 tl kesti.
  12. Peganeo

@stereohearts hocam 1 saat geçti halen para gelmedi. Ne zaman gelir bilginiz var mı? Parayı geri vermeleri için yapmam gereken bir şey var mı?
  13. Peganeo

Teşekkürler. :peepokalp:
  14. Peganeo

Parayı verdikten sonra kartımı silsem Game Pass devam eder mi? (ileride unutursam para kesmesin diye)
  15. Peganeo

3 aylık Xbox Game Pass kodum vardı onu kullandım kredi kartını girmek zorunluydu kredi kartını girdikten 1 dakika sonra kartımdan 16 tl kesti. Bana kodu veren kişi tekrar hesabına gelecek dedi ama emin olamadım. Tekrar verecek mi parayı?
  16. Peganeo

Papara kart 3 gündür dağıtımda

En son işlem tarihi bu ayın 2 si 3 gündür bekliyorum ne arayan var nede mesaj atan sizce bu normal mi adamları aramalı mıyım?
  17. Peganeo

Papara mı İninal mı?

Yardımın için teşekkürler İninaldan sonra iyiki yeni çıkan kartlardan almamışım. (eskiden alternatif seçenek yoktu)
  18. Peganeo

Papara mı İninal mı?

Kargo ücreti var mı?
  19. Peganeo

Papara mı İninal mı?

Teşekkürler siri. Bunu alıyorum o zaman ortalama kaç gün içerisinde gelir? Kargo ücreti ne kadar olur?
  20. Peganeo

Papara mı İninal mı?

Bir konu okudum normal kart varmış birde çipli temassız hangisi almalıyım sence?
Top Bottom