Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Arkadaşlar Öneriye İhtiyaçım Var

şuan en mantıklısı papel o da kapanır gibi
  2. Polat Alengir

İyziconun sebepsiz hesap kapatması

konudan bağımsız hala kampanya vs varmı uygulamayi sildim üşeniyorum yüklemeye
  3. Polat Alengir

Garanti yeni üyelere toplam 8500 tl ödeme yapıyor.

kodu girdim geçen forumdan bir arkadaştanda ben şu kredi kartı kampanyasını merak ettim. kampanyayı nereden buldunuz bonus flashtanmı
  4. Polat Alengir

Garanti yeni üyelere toplam 8500 tl ödeme yapıyor.

ben geçen ay üye oldum garantiye kampanyaya katılamaz mıyım? sms fln atsam fayda etmez demi
  5. Polat Alengir

18 yaş altı en iyi banka nedir?

ailenle git bankaya genç kart çıkar
  6. Polat Alengir

Papara kapandı kart önerisi

bekle kart çıkarma veya ailenle bankaya gidip genç kartı çıkar ziraat fln
  7. Polat Alengir

Kredi kartını neden bu kadar kötülüyorlar ?

zeki adamları severim vesselam 1760895666 enpara çıkarwcğım galiba 1760895809 reis enpara iyi mi? hem yıllık aidat flnda yok kredi verirmi bana
  8. Polat Alengir

çalışıyormusun okuyormusun
  9. Polat Alengir

çok iyi hangi banka
  10. Polat Alengir

valla bakılır ona şu anlık nakitim var hiç kredi kartından almadım lazım olursa kullanırım 1760884285 bana en mantıklı bankaları sıralarmısınız kayıt olayım onlara 1760884322 aklıma kazıyayım bu bilgileri
  11. Polat Alengir

siz zeki bir kullanıcı gibi görünüyorsunuz 1760884195 ahahaha mükemmel örnekleme
  12. Polat Alengir

birde kart ayarlarında otomatik limit yükseltme diye bir seçenek dikkatimi çekti onu açmak mantıklı mı sanırım banka kendisi limit yükseltiyor
  13. Polat Alengir

iptalde edebilirim daha hiç kullanmadım limit aklımdaki hiçbirşeye yetmiyor
  14. Polat Alengir

valla bilmiyordum çıkardım bunu bence ilk sene yıllık ücret yok olmadı iptal ederim 1 sene sonra öyle bir seçenek yokmu 1760883949 o yaşta nasıl o kadar limitin var 1760883962 Allah kolaylık versin hocam
  15. Polat Alengir

ona göremi veriyorlar limiti bankaya fazla olmasada her ay biraz para girişi oluyor
  16. Polat Alengir

peki neden bunu bilmenize rağmen böyle bir bataklığa düştünüz
  17. Polat Alengir

hocam öğrenciyim nasıl limit arttırabilirim akbank 2k verdi birkaç defa limit arttırma başvurusu yaptım 5k civarı onu bile kabul etmediler 1760883715 ben şu ödeme tarihi işini anlamadım bazıları ona dikkat edip alışveriş yapıyor onun tam olarak olayı nedir anlatabilirmisin
  18. Polat Alengir

merhabalar yaşım 18 sadece bir tane Kredi kartım var o da Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yaptım 2000 TL limit verdiler bana sanırım bunun ilk 1 yıl veya iki yıl kullanım ücreti yokmuş yani yıllık ücreti yokmuş bu arada bana Axess Gold mcd diye bir kart vermişler bunun galiba yıllık...
Geri