Arama sonuçları: *

1. Redmental

Papara bloke olan hesaba yanlışlıkla para gönderdim ve mağdur edildim

Bugün 2. mailime tekrar cevap verdiler, kuzenim iletişime geçtiği takdirde yardımcı olabileceklerini söylediler.
  2. Redmental

Bir de bloke olmuş hesabı pasif hale getirmedikleri yetmiyormuş gibi bloke olan hesaba yanlışlıkla para gönderdiğim için beni suçlu ilan ettiler.
  3. Redmental

Kuzenim dediğim adam 30 yaşında senelerdir yurt dışına gel git yapıyor orda çalışıyor. Dolandırıcılıkla uğraşacak adam değil. Farklı bir mevzusu var onun.
  4. Redmental

Bankalık bi durum yok hocam papara içindeki parayı başka papara hesabına yolladım.
  5. Redmental

Benim anlamlandıramadığım nokta şu; madem bir bloke söz konusu, bu hesaba neden hala transfer yapılabiliyor? İnternette bu konudan mağdur olan bazı insanlar hata aldığını ve para aktaramadığını dile getirmişti.
  6. Redmental

Papara üzerinden rehberden seçtiğim bir kişiye para göndermekten isterken yanlışlıkla 3 ay önce yurtdışına giden kuzenime yolladım. Kendisinin hesabı dolandırıcılık olayı olduğu için önlem olarak kapatıldı ve bloke oldu. 1455 TL para yollamıştım. Önce müşteri hizmetlerini aradım ve konuyu...
  7. Redmental

papara black card güvenilir mi

Sosyal medyalarda "kartınızı bize kiralayın, aylık size şu kadar verelim" diyenlere inanmayın kartınıza gelen giden paralar aslında aklanan kara paralar ve 20.000 TL civarı para cezası var. Onun dışında kartını kimseye vermezsen banka kartlarından farkı yok hatta avantajı var.
  8. Redmental

Freelancer olarak iş yapmak.

Neden böyle bir şey yaptın ? Orijinali bu ; Rapor ettim seni.
  9. Redmental

Bu kafayla gidersen atılamayacaksın gibi ama sen bilirsin dostum.
  10. Redmental

Web tasarım , oyun geliştirme gibi alanlara yönelebilirsin. Yazım kurallarına hakimsen , makale tarzı yazılar yazabiliyorsan ve araştırmacıysan bazı sitelerde yazarlık yapabilirsin. Bunun haricinde aklıma pek bir şey gelmedi.
  11. Redmental

Papara Sanal Hesaptan Para Transferi Yapılabiliyor mu?

Ben alıntıladığım mesaja cevap vermiştim :) ?
  12. Redmental

Papara Sanal Hesaptan Para Transferi Yapılabiliyor mu?

Papara her yere para transferi yapabiliyor , sadece her yerden para almıyor. Ya fiziksel olarak yatıracaksın ya da kartına para atacağın banka kartı senin adına olmak zorunda.
Top Bottom