Arama sonuçları: *

1. Rennes

Papara kart 1.25tl kesti ?

Müşteri hizmetlerini ara istersen
  2. Rennes

En kaliteli ön ödemeli kart nedir?

Papara ve paycell iyidir bence.
  3. Rennes

Meb Sosyal destek kartı pos makinasından geçiyor mu ?

İnternet harcamaları dışında her yerde kullanabiliyorsun. Ben kaç kere yaptım öyle. Temassız yok bu arada.
  4. Rennes

Ziraat hesabı tüm telefonlardan çıkış yapma

Şifre değişince otomatik çıkıyor ama şifreyi alır tekrar girerse uygulamadan istediğin cihazı atabiliyorsun. Bu arada öyle kuzen düşman başına şimdiden günaha girdim söylediğim şeyler yüzünden.
  5. Rennes

Ptt paramı yuttu nasıl alabilirim

Bunları yap ve atmnin başından ayrılma sakın.
  6. Rennes

Papara Kartım 2 Aydır gelmiyor (MUTLU SON)

Ya bırak gelmesin anlet diziyi yeni bitirdim iyi ki bitmiş umarım bi daha başlamaz
  7. Rennes

Papara kartlarından en iyisi hangisi?

Papara yerine sana önerim ailene söyle sana bankadan genç kart çıkartsınlar 18 yaş altı isen.
  8. Rennes

Karttaki Parayı Nasıl Alışveriste Kullanabilirim

Bak güzel kardeşim ATM'ler 5'lik banknot ve bozuk para kabul etmediği için ATM'ye gidip karta 50TL at ve hangi siteden alıyorsan sepeti onayla diyip kart bilgilerini girip sonra karşına gelecek 3d secure duvarına telefonuna gelecek kodu girdikten sonra siparişini tamamlamış oluyorsun, bence...
  9. Rennes

Bitay güvenilirmidir ?

valla devlet onaylıymış güvenilir diyorlar bana da öyle gözüktü ama deneyen birileri yazarsa daha iyi olur.
  10. Rennes

Maximum kredi kartı kullanan baka bilir mi ?

kk maximum biraz cimri belli kampanyalar ve zamanlarda kullanbiliyorsun benim de 450 TL civarı puanım var ama kullanamıyorum.
Top Bottom