Arama sonuçları: *

1. Respiky

Papara yerine kart önerisi

Nays ♻️
  2. Respiky

Akbank 500 tl harcamaya 250 tl

Hayır harcama olarak sayılmıyor
  3. Respiky

NAYS ile yaşadığım sorun..

5 iş günü denmişti araya haftasonu girdi biraz daha bekleyin bakalım hocaam
  4. Respiky

Nays'dan 8 Aralık'da 1.Yıla Özel Kampanya! (TAHMİNLER)

Oyun/E-Pin ödemelerine ilk 100.000 kullanıcıya özel %30 iade
  5. Respiky

epic games Kredi kartın reddedildi. hatası

Papara ile deneyebilirsiniz ya da bankanıza ön ödemeli veyahut sanal kart oluşturarak
  6. Respiky

YapıKredi 10.000TL Kredi Çekmeli Miyim?

Denedim hocam vermedi yine de teşekkür ederim 1682094922 Hocam faiz ile bir kazanca girmiyorum kredi çekip taraflı bir şekilde çektiğim kredinin haklı tutarını faiziyle ödüyorum ne alaka? ahlak bekçileri yüzünden dinden soğudum zaten.
  7. Respiky

Bilgilendirme için teşekkür ederim, bir zincir markette kasiyerlik yaptığım dönemler ılımlı müşterilerime hep sormuştum kredi puanımı nasıl arttırabilirim diye elde tutulur bir bilgi edinmemiştim sağ olun. :)
  8. Respiky

Akbankta da denedim ancak faiz oranları çok da farklı değil ama maalesef mesajınıza cevap verirken çekmiş bulunmaktayım krediyi
  9. Respiky

https://pckolik.com/urun/ward-v1-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3060ti/ Bu sistemi almayı düşünüyorum 4 ay vade ile 3 ay'a kadar ertelemeli Maaş müşteriline özel 10.000TL krediye ilk taksit tutarı 05.05.2023 olmak kaydıyla 2.537tl diğer 3x taksit tutarı ise 2.729tl hesaba geçecek tutar 9.932tl...
  10. Respiky

Papara'nın yeni sözleşmesi

Tosla, PeP, FUPS, Pokus, VodafonePay, Bonus Piu, iyzico, Bonus Piu tek kalelerimiz artık Paycell'de var ama YemekSepeti'nden alış-veriş yapılamıyor ve çok sıkıntılı bir şey bankalar arası transferde 5TL kesiyor hiç sevmiyorum ben
Top Bottom