Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Hangi bankadan hesap açmamı önerirsiniz?

Bankaya gitmeden açılabiliyor mu hocam, bilmiyorum da. Ben bugün bankaya gidip açtım ziraati
  2. RevenKalr

Ziraatten açtım hocam, enparanin olayi nedir 1716822306 Nays kullaniyorum hocam
  3. RevenKalr

18 e girdim ve artık papara kullanmak istemiyorum, hem halka arz açısından hem para transferlerinde falan ücret olmamasi açısından gibi durumlarda önerebileceğiniz en iyi banka hangisidir? Netleştirirswm bugün hesap açmaya gidicem, şimdiden teşekkürler.
  4. RevenKalr

Nays 4 gundur iade yapmadi?

desteğine nereden yazabilirim?
  5. RevenKalr

Nays 4 gundur iade yapmadi?

Arkadaslar ayin 26 sinda nays ile steamden dying light 2 aldim, gelen iadeyle ac oyunu alacaktim voidudan. Voiduda indirim bugun bitiyor sanirsam ve benim iadem 3 gunu gecmesine ragmen gelmedi. Ne yapabilirim?
  6. RevenKalr

Tosla aylık para kesiyor mu?

Paparayla başladık bu yola paparayla ölürüz herhalde :D o da yıkılırsa sıkıntı
  7. RevenKalr

Tosla aylık para kesiyor mu?

Ben kartı iptal ediyorum, bir ara ininalden bıkmıştım bir de tosla başlamasın valla
  8. RevenKalr

NAYS müşteri kaydı nedir?

Az önce yapabiliyordum, şimdi 18 yaş falan filan bir şeyler diyor. İlk girdiğimde de onu dedi devam et dedim kayıt ekranına attı, şimdi ana ekrana atıyor
  9. RevenKalr

NAYS müşteri kaydı nedir?

Arkadaşlar nays hesabı açtım, yaşım 17 olduğundan babamın hesabından kendime onay verdim. 31 mart a kadar müşteri kaydını tamamla falan filan diyor, tamamladığımda iş bankası müşterisi oluyormuşum. Bu nedir? yapmalı mıyım, ne işe yarıyor?
  10. RevenKalr

PAPARA cashback kazanma taktiği

akbank atm kesmiyor
  11. RevenKalr

İninal ile paparaya para yatırılırmı?

atılmıyor diye biliyorum, ama yanlış olabilir
  12. RevenKalr

Kredi kartıyla sonradan taksitlendirme

Kredi cekiyorsun kisaca ben 3.9k lik telefona 4.5 vermistim bu durum yuzunden , fiyatda cok fark oluyor diye biliyorun
  13. RevenKalr

Trendyol’dan 250₺ Hediye Çeki Fırsatı

Nasıl alabilirim şuan nasıl yapıldığını anlatabilir misin? bunun medium olanı 600 den 1.3k ya çıktı bu da artmadan almak istiyorum
  14. RevenKalr

Nasıl yani? https://www.trendyol.com/wacom/one-by-small-grafik-tablet-ctl-472-n-p-4543311?boutiqueId=595827&merchantId=112586&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.79.4 Bunu 330 TL ye...
  15. RevenKalr

Kaç lira ve üstüne 250 tl uyguluyor?
  16. RevenKalr

Papara kartımı kurye teslim etmedi!

Git şubeye kartını iste , vermeleri gerekiyor
  17. RevenKalr

Sahibindende satım yaptım fakat iban babamın ibanı ben kendi adımı yazmışım

Geldi mi? Güzel de herkes gelmez diyordu iyi öğrenmiş olduk :)
  18. RevenKalr

Sahibindende satım yaptım fakat iban babamın ibanı ben kendi adımı yazmışım

Para gelirse haberdar edebilirmisin bende aynı durumdan şüpheleniyorum
Top Bottom