Arama sonuçları: *

1. Serhat ''FurBauZz''

Papara kart güvenli mi?

Ben aldım hiç bir sorun yaşamadım 2-3 senedir sorunsuz kullanıyorum. Ücretleri ininal gibi katıl değil. Tavsiye ederim.
  2. Serhat ''FurBauZz''

Papara fetö ile bağlantılı mı ?

Kendilerinin hakkında birçok iftira var.Açıklama yapmışlardı.
  3. Serhat ''FurBauZz''

Papara Hakkında Yardım

Ben kullanıyorum ve gayet rahat girip çıkıyorum,hem Lite card hemde black card sahibiyim bir problem yok.
  4. Serhat ''FurBauZz''

Papara Hakkında Yardım

Ne saçma bir iftira,kendilerinin kartları yok diye yapıyorlar böyle. :D
  5. Serhat ''FurBauZz''

papara ya onaylı hesaba geçmek

Çok güvenli,problem çıkmaz.
  6. Serhat ''FurBauZz''

18 Yaş Üstü Banka Kartı Önerisi

İş bankasınınki gerçekten iyi öneririm.
  7. Serhat ''FurBauZz''

Ön ödemeli kartlar önerisi

Baktım ve anladığım kadarıyla İş Bankasında kendi adıma banka kartı açabiliyorum?
  8. Serhat ''FurBauZz''

Yaşım yetse banka kartı alıcam zaten de kurtarmıyor 14 :( . 1603703224 Evet yüksek miktar kullanacaktım biliyorum okudum şuan Black Card’ım var zaten. 1603703240 Doğru. 1603703313 Para yatırma ücreti yüksek 5 kere 500 TL ücretsiz ama 1000TL den sonra yüksek komisyon alıyor para yatırmak için...
  9. Serhat ''FurBauZz''

Papara Black Card'a sahibim ama ücretleri gerçekten gözümü çok korkuttu onun gibi bir kart varmı Ön ödemeli. Bonus Piu çıktı karşıma ama o da 750 TL limit yüklemeli ininal'de öyle. Sorum şu içine fazla nakit atma limitim olan ve nakit atma ücreti fazla olmayan kart önerinizi bekliyorum? İninalde...
  10. Serhat ''FurBauZz''

Banka Hesabımız Olmadan IBANA Para Yollama

O kadar bilgim yok ininal.com dan bakabilirsiniz.
  11. Serhat ''FurBauZz''

İninal Plus hesabına sahipseniz 2900 TL'nin hepsini aynı anda atabilirsiniz ancak İninal Plus hesabınız yoksa bildiğim kadarıyla maximum 750TL yatırılıyor,İninal Plus'a sahipseniz fazla para kesmiyor genede bakın https://www.ininal.com/ ücretler kısmına.
  12. Serhat ''FurBauZz''

Evet o Halkbank ATM'sinden yatırmanız gerekiyor,İninal'e de bir özellik geldi İbana para gönderebiliyorsunuz İninal kartınızın içindeki parayı.
Top Bottom