Arama sonuçları: *

1. Shadow™

Ziraat Veya Akbank İş Görür Mü?

Ziraat Bankası,İş Bankası,Akbank hangisi üzerinden alışveriş yapmalıyım sence hocam.
  2. Shadow™

Banka kartından peşin alarak alıcam hocam İş Bankası,Ziraat Bankası,Akbank hangisi üzerinden sanal alışveriş yapayım kampanyalardan ve komisyondan haberim yok.
  3. Shadow™

Peşin alacağım hocam da bu limit olaylarını pek anlamadım, bazı kartlar da 5.000 limit üstü harcama ve yükleme yapılamıyormuş sanırım
  4. Shadow™

Evet hocam
  5. Shadow™

Limit olayınıda tam çözemedim.Belirtilen limitten fazla hesaba para yükleyip harcayamıyor muyum?
  6. Shadow™

Samsung S11 ve birkaç aksesuar alacağım, fakat daha önce hiç sanal alışveriş yapmadım.Bunlardan birisi, işimi görmem için yeterli olur mu?
  7. Shadow™

18 Yaş İçin Kart Önerisi

35.000TL'lik alışveriş için kullanabilir miyim?
  8. Shadow™

18 Yaş İçin Kart Önerisi

Hicam harcama limiti hakkinda bir bilginiz varmı yoksa babamın ziraatı var ona yöneleceğim
  9. Shadow™

18 Yaş İçin Kart Önerisi

Bu vakıfbank troy Kart nasıl hocam?Önerdiğiniz kartların harcama limiti ne kadardır?
  10. Shadow™

18 Yaş İçin Kart Önerisi

Harcama limiti ne durumda?
  11. Shadow™

18 Yaş İçin Kart Önerisi

Vakıfbank düşünüyorum nasıldır?Harcama limitleri hakkinda pek bir bilgim yok.
  12. Shadow™

Vatan Kart Üyesi Nasıl Olunur?

Teşekkürler
  13. Shadow™

Vatan Kart Üyesi Nasıl Olunur?

Vatan kart üyesi nasıl olunur?Bunu elde etmeden indirimli fiyat ile alışveriş yapamıyorum.
  14. Shadow™

Ziraat Bankası İle Sıkıntısız Sanal Alışveriş Yapılabilir Mi?

Bilmediğim için sordum hocam, aylık komisyon ile karıştırmışım.
  15. Shadow™

Ziraat Bankası İle Sıkıntısız Sanal Alışveriş Yapılabilir Mi?

9-10 tane farklı siteden ürün sipariş etmeyi düşünüyorum.Ziraat bankasından halletsem bu işi fazla komisyon keser mi?Pek bilmiyorum bu banka işlerini.
Geri