Arama sonuçları: *

1. Sheader

Nays neden az para çekti ?

Az önce Nays ile elden ring satın aldın steam fiyatı 489 tl olan oyunu Nays hesabımdan 476 tl lik çekim yaptı bunun sebebi nedir (Steam bakiyemi kullanmadı ) 1689212646 Steam bakiyemi kullanmış kusura bakmayın fark etmemişim
  2. Sheader

Nays ile alacağım casback sınırı varımdır

neyse taktık buldum yarısını da anneme hesap acıp yapcam
  3. Sheader

bende şimdi fark ettım
  4. Sheader

yani ah keske 2 gun once alsaydım
  5. Sheader

nays da 2 posta alsam 500 500 olmuyo dimi
  6. Sheader

nays dan yaklaşık 1000tllik oyun alacağım cashback ile ne kadar geri ödeme alırım bunun 100tl gibi bi sınırı varımdır
  7. Sheader

Nays kayıt olamıyorum

Benim ismimde Türkçe karakter yok bile ama aynı hatayı veriyor 1688220254 Bende galiba öyle yapıcam
  8. Sheader

Nays kayıt olamıyorum

Aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm yok
  9. Sheader

ziraat bankası western union da kesinti yapıyor mu

Ziraat mobil de western union ile para transferi menüsü gördüm mtcn falan soruyordu. Ben normalde ptt ye gidip paramı çekiyordum onu da kuyumcuda bozduruyordum benı baya ugrastırıyordu acaba ziraat mobilden çeksem aynı parayı alır mıyım? yani ziraatin kuru ile kuyumcunun kuru farklı olur...
  10. Sheader

NAYS BORÇLANMA GELDİ!!!

mutlaka
  11. Sheader

Nasıl para biriktirebilirim

turkıye de para bırıtırebılmek ıcın parayı harcayacak zamanın olmamaası lazım ben onu gordum bır ıste calısıyordum aksam eve gec gelıodum parayı yıyeeck zaman olmadıgı ıcın baya bırıktı pc aldım ama evde yattıgım gunler o paradan alıp alıp yedim
  12. Sheader

18 yasından kucukler hesap acabılır mı

unıversıte ıcın akbank dan hesap acıcam ancak aılem yanımda degıl bugun halledersem cok ıyı olucak gıdıp hesap acıcam desem olurmu hesap acıp kart alabılır mıyım
  13. Sheader

Banka Kartı Almak İstiyorum Hangisini Almalıyım?

Bence 1 tane papara 1 tane de (devlet bankasından) hesap kartı al çünkü paranın avantajları çok iyi devlet bankaları arasında da komisyon almadan para çekimi yapiliyordu bildigim kadarıyla
  14. Sheader

rtx 3090 ti yardım yardım

ppde pubg var konunun ciddiyeti ne olablir ki
Top Bottom