Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Maximum Genç kart limiti en fazla ne olur?

Genç'te maks 10 bindi sanırsam. Sözleşmede yazıyor genelde.
  2. StrangerIX

Kredi Kartı İade Prosedürü Hakkında Yardım!

Aynen öyle de olabiliyor, ekstreye kadar belli olur ya, mh ler bazen zort olabiliyor bilgi konusunda. Ondan ben hep 2-3 defa arıyorum garanti olsun diye.
  3. StrangerIX

İş Bankası direkt limiti verip işlemi siliyor. Aynı Yapı Kredi'de olduğu gibi. Akbank eğer işleme girdiyse ödeme, taksit taksit yansıtıyor + - şeklinde. Eğer işleme girmediyse de direkt iptal ediyor, limiti güncelliyor. İşleme girmemesi gerekiyor sanırsam çoğunda. İşleme girerse eğer taksitler...
  4. StrangerIX

Bazı kartlarda o şekilde de olabiliyor hocam. Taksit yansıdığı an atıyorum 3000 taksit , hem +3000 iade hem de -3000 ödeme gözükür. Ekstrene bi şey yansımaz böylece. Bazılarında da ödemen gerekir, ancak ödedikten sonra sana parayı verir. Ancak bekleyen işlem olmasından zorunlu işlemesi garip...
  5. StrangerIX

🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

Zaten şu anki devlet sistemi o. İllegal bir şeye bulaşıyorsa yaptığın iş, aranı bozmazsan devletle devam ediyorsun yapmaya. Bozduğun an seni indirip kendilerini aradan çıkarıyorlar.
  6. StrangerIX

Bilinmiyor ama hesapta para varsa çekmekte fayda var şu anda açıkken.
  7. StrangerIX

Devlet neyi denetleyebiliyor ki güncel dönemde bunu denetlesin. Normalde olması gereken o da ülke normal değil :kekw: göz yumup kestikleri vergi ile keyif çatıyorlar.
  8. StrangerIX

Ben zamanında İninal'in saçma politikasından kurtulmak için kullanmıştım ( 750 lira limiti, karttan ING ile çekme zorluğu vs.) bir de kampanya falan sunuyorlar cashback gelmişti falan. Güzeldi, 2020 gibi dolandırıcılık işlerinde kullanılıyor falan denilince yavaş yavaş salmıştım, zaten kredi...
  9. StrangerIX

Şuan kapanmamıştır ama kapanma sürecine girmiştir muhtemelen. Adım adım kapatırlar herhalde, nasıl işliyor, bir bilgim yok.
  10. StrangerIX

Taleple aktarımı sağlanır gibi bundan sonra.
  11. StrangerIX

Papara'nın faaliyet izni, Merkez Bankası tarafından iptal edildi. Kaynak: https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2025/10/20251031.pdf SAYFA 6 Edit: Papara'dan açıklama geldi.
  12. StrangerIX

🔴NAYS ve Fenerbahçe SK mobil hacklendi ❗️

Bildirime falan tıklamayın da, bekleyin sadece. 1756918468 Bizim bilgiler güncellenir şimdi panellerde miss
  13. StrangerIX

Sanmam. İkisi bağımsız.
  14. StrangerIX

Yazık valla cidden umarım arayüze falan sadece erişmişlerdir.
  15. StrangerIX

Uygulamayı açmayı denemeyin bari. Bekleyin düzeltirler.
  16. StrangerIX

Keşke bana da fotolu geleydi ya
  17. StrangerIX

Size de geldi mi? Yeni müşteri çekme yöntemi mi hocam :kekw:
  18. StrangerIX

S WALLET UYGULAMASI 250 TL

Geldi bana geçen hatta sms de attılar yüklediklerine dair. Biraz sabretmek lazım ve 10000 kişi limiti vardı. Belki bitmiştir.
  19. StrangerIX

PAPARADA Kİ PARAYI NASI CEKİCEM SİMDİ

Çocuk ininaldeydi, dedim ki geçme Papara'ya onda sorunlar daha büyük. N'olacak ki dedi :kekw: ikisinden de mağdur oldu sfgasdfasfags 1748363378 Başından beri varmış da ben kullanırken bilmiyordum. 2021-22 gibi reklamlar, dolandırmalar patlak verdiğinde saldım kullanmayı.
  20. StrangerIX

PAPARADA Kİ PARAYI NASI CEKİCEM SİMDİ

eyv paylaşım için arkadaş da sorun yaşadıydı bundan umarım alabilir parasını.
Geri