Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Nays Neden Kredi Kartı Vermiyor?

Diğerlerinden limit azaltmanı istiyordur muhtemelen. Ben 1 sene bekledim sadece ikinci kredi kartını alabilmek için. Diğerinin limiti çok yüksekmiş benim gelirime ve banka kredime göre. Bankalardaki kredi puanınızı yükseltin diyorlar başka kredi kartlarına da sahip olabilmek için.
  2. StrangerIX

Maximum Kredi Kartı mı Nays Kredi Kartı mı?

Garanti ve Yapı Kredi'de diğer iki bankaya göre ne gibi avantajlar var hocam?
  3. StrangerIX

Peki hocam Maximum dışında hangi kartı önerirsin?
  4. StrangerIX

Peki hocam bu kampanyadır fırsattır Maxipuan'dır vs. bunlardan da faydalanabiliyorsunuz değil mi?
  5. StrangerIX

Peki hocam limitleri ne durumda? Yüksek mi?
  6. StrangerIX

Peki hocam dijital veya fiziksel diyor da dijitalde fırsatlar falan varmış sanırsam, ne gibi fırsatlar veriyor biliyor musunuz? Sonradan fiziksel kartı da basabiliyormuşum ama yine de değer mi diye merak ettim. O Troy kart değil mi zaten? Var sistemde. Limiti biraz yüksek istiyorum da hocam...
  7. StrangerIX

Bir de yanlış arkadaşmış :kekw:
  8. StrangerIX

Maximum 590 TL. Nays ücretsiz. Harbi mi? Tüh be. Peki hocam yine Maximum kart taksitlerinden vs. faydalanıyor değil mi? 1725983647 Var kredi kartı. Başvuru yapabiliyorum. 1725983665 Normal fiziksel Nays Banka kartım da var bu arada.
  9. StrangerIX

Hangisi sizce daha iyidir?
  10. StrangerIX

En iyi banka kartı hangisidir?

Akbank, İş Bankası.
  11. StrangerIX

Banka ve Banka Kartı Önerisi

İş Bankası ve Akbank.
  12. StrangerIX

Paddle.net hesabımdan para çekmeye çalıştı

Papara'yı arayarak kart bilgilerinin başkasında olduğunu söyle ve yeni kart talep et.
  13. StrangerIX

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Senin yine iyiymiş hocam ben şifre ayarladım, gittim markete ne lazımsa aldım, arkamda da 10-15 kişi bekliyordu kartı temassız okuttum. Demesin mi "işlem başarısız oldu" :kekw: gittim orada parayı banka kartına atmakla uğraştım herkes tip tip bakarken bana. Diğerini kabul etti şükürler olsun...
  14. StrangerIX

Öncesinden hesabım vardı İş Bankası'ndan ama hiç kullanmadım. Öyle açık duruyor sadece.
  15. StrangerIX

Kullanıma göre olmadığı kesin hocam. Lokasyona göre olabilir belki ben Avcılar'dayım.
  16. StrangerIX

kredi ödemeyince ne oluyor ?

Bunlar forumda nasıl barınıyor la böyle :kekw: adam bankadan çaldım vermicem diyor. Banka da enayi bunu sadece telefonla arayıp duracağını sanıyor. Kolay gelsin reis.
  17. StrangerIX

Geldi hocam bugün. Bana beyaz yollamışlar beyaz istemiştim. Size siyah gelmesi üzücü olmuş istememenize rağmen. Belki değişiyorsa iletişime geçin Nays destek ile.
  18. StrangerIX

Zamanla kendileri ekliyorlar. Bana öyle oldu en azından.
  19. StrangerIX

Ağlamayana mama yok demişler :kekw: Geldi beyaz kart bugün. Güzel duruyor.
  20. StrangerIX

Benim kargo beni oyalıyor gibi ya. Kart 9'unda dağıtıma çıktı. Hepsinde evdeydim. Gelmedi. Adres güncellettim geçen hafta sonu. Perşembe oldu, soruyorum hala gelecek diyorlar. Allah'tan kart aktif vs. değil de yoksa kuryenin cukkaladığını düşünecektim.
Top Bottom