Arama sonuçları: *

1. TahaCel

KYK kredisi kartı hakkında ?

he bundan arkadaşta vardı 1762033886 tamamdır hocam sağolun
  2. TahaCel

KYK kredisi kartı hakkında ?

Beyler kyk ya başvurduk kredi çıkar muhtemelen devlete gitmiyorum. Şey mevzusu varmış ziraatten kartmı almamış lazımmış bursun yatması için özel bende ziraat kartım var ama şahsi banka kartım normal özel bi kart varmış heralde açıklanınca sonuçlar çıkarsa bu kartı gelcek mi ziratte gidip almam...
  3. TahaCel

çözüldü

Oha gerçek mi bu olum çok kötü geçmiş olsun knk
  4. TahaCel

çözüldü

Yetişkin içerikli sitelerede öyle olmasınlar be :D sgkg dh kayıt olmadanda izlenebiliyor :D
  5. TahaCel

çözüldü

Hocam doğrudur çok bilgim yok parayı nasıl alınır konusunda ama hani bankaya itiraz ederken yasadışı steden işlem yapıldığını söylemiş oluyorsun buda yasak ceza felan verirler mi veya ne olur bilmiyorum.böyle düşündüm
  6. TahaCel

çözüldü

Hocam bir şey fark etmiyor zaten siteye para yükledikten sonra oynayıp oynamamışsın önemli değil. Zaten site dolandırıcı sitesiymiş paranızı yemiş geçmiş olsun ama yemeseydi oynayacakmışsınız zaten para yüklemenin başka ne açıklaması olabilir. Ben oynuyorum ama önermem kumarı yasadışı veya...
  7. TahaCel

çözüldü

Hocam kolay kolay parayı alamazsın bankaya itiraz açmışsında yasadışı siteden oynamıssın umarım sıkıntı yaşatmazlar sana. Böyle konularda bilginiz yoksa çok bulaşmayın derim
  8. TahaCel

Hangi bankaları, neden tercih edersiniz?

Akbank,Garanti,finasbank
  9. TahaCel

Papara'nın yeni sözleşmesi

evet akbank dışında bankalardan para kesicekmiş çok saçma bu yüzden tosla ama ondan da para göndermek zor ya papara kullanımı kolaydı
  10. TahaCel

Tosla kart ile hangi atmlerden para yatırabilirim

hepsinden 1631391770 kesmiyor ben garantiden finasbanktan vakıfbanktan ziraattan yatırdım kesmedi
  11. TahaCel

pep kart çıkarmak istiyorum

Dkekgjgi
  12. TahaCel

nasıl çıkartılıyor
  13. TahaCel

tamam almıyım o zaaman zaten papara ve toslam var
  14. TahaCel

onuda düzelttim
  15. TahaCel

konuyu kapattırcam rapor ettim kimse yazmasın diye yazdıklarımı sildim
  16. TahaCel

tamam düzeltiyiroum 1630623981 eski başlığı yazdım
  17. TahaCel

ben almiyim ben pep konuyu kapattirim
  18. TahaCel

o var :D WHAWLi
  19. TahaCel

yada vaz geçtim kart sadece halkbanktan ücretsiz para yatırılıyormuş çıkarsamı ki şekli çok güzel tasarımı :D
Geri