Arama sonuçları: *

1. T

Kuveyttürk Sağlam Kart

Evet, kart bilgilerinizi eksiksik girdiğiniz zaman ödeme kısmında ekstra olarak taksit seçenekleri çıkacaktır orada detayına kadar her şey yazar. Taksit olmuyorsa o sitede senin kartına herhangi bir şey çıkmaz. Veya seçenek olabilir ama o site senin kartı desteklemiyorsa, seçeneklere...
  2. T

Kuveyttürk Sağlam Kart

Kredi kartıysa eğer limitin yettiğince istediğin taksitte alışveriş yapabilirsin. Tabii istediğin taksit dediğim şey senin istediğin değil ilgili herhangi bir ürünü satan satıcı bunu belirler atıyorum seçenek sunar sana 3 ay - 5 ay - 12 ay taksit diye hangisini seçip seçmemek sana kalmış.
  3. T

Papara Card İyi midir?

IBAN konusunu açayım ben yanlış anlatmak istemem, para yatır yerinden her bankaya özel IBAN var ve o IBAN no'sunu girerek TC kimlik numarasını da açıklamaya eklersen para geliyor. Fakat kendine özel bir IBAN'ın yok ve başka banka hesaplarına para atamıyorsun.
  4. T

Papara Card İyi midir?

Paparayı sözleşmeli bir şekilde 2018 yılından beri kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısını yaşamadım, kendini o zamandan beri çok geliştirdi birçok özellik de geldi. Özellikle cashback özelliği çok iyi olmuş. Bir de IBAN gelirse tadından yenmez.
Top Bottom