Arama sonuçları: *

1. TyShame

Kredi kartımdan habersiz 10 bin tl para çekildi

Telefonuna kod vs gelmedi değil mi. Hala çoğu site 3d ödemesiz alım kabul ediyor bankalar nasıl buna müsade ediyor ben anlamıyorum ya :mad: saçmalık
  2. TyShame

Kredi kartımdan habersiz 10 bin tl para çekildi

Bankayı arayıp son 2 harcamayı ben yapmadım desene konu açacağına. kredi kartı zaten, senin yapmadığını tespit ederlerse banka öder.
  3. TyShame

Arkadaşım Çalıntı CC kullandı

Atma reis atsan bile bi şey farketmez ne değişecek kendi bilgisayarındaki kayıtları silersin sadece. Bu işleri yapanlara yapmayı düşünenlere de bir bildirim olsun Kendi bilgisayarınızda yapacağınız fiziksel hiçbir işlem dijital kayıtları silmez veya sizi gizlemez.
  4. TyShame

Yıkıldım gece gece yav forumda iyi konu açılmıyor derken iyi denk geldin :D https://www.imdb.com/title/tt0880578/ bu arada bu filmi mutlak izleyin gerçek tor mantığının hayata geçmiş halidir efsanedir.
  5. TyShame

Abi biliyorum işte tencere yuvarlanır kapağını bulur :D :D :D
  6. TyShame

Bu arkadaşını okuduktan sonra senden de çok yaratıcı şeyler beklemiyorum :D bu arada az önce verdiğim bilgiye dair bi film var efsane onu önericem https://www.imdb.com/title/tt0880578/ muhteşem bir hacker filmi izleyin az önce anlattığımı anlarsınız.
  7. TyShame

Hala soruyo kesin bu yaptı beyler
  8. TyShame

Adam indirim de aramamış direk yapıştırmış moruk işte çalıntı beleş paranın hissi bi başka adam milyarderim havasına girip çorap alıyor :D Harbi milyarder olsa çorap fabrikası kuracak
  9. TyShame

Artık tor kullansanda buluyorlar dostum. Bu işi prof olarak yapacak adam 50 adet farklı lokasyonda veya daha fazla bir ağ kurup milletin ona bağlanmasını sağlayıp kendi özel TOR ağını kurar ve 3 5 dakikada bir ip adresini değişecek şekilde ayarlar Ki yaptığı işlem süresince de ip si değiştiği...
  10. TyShame

Kafanda kır de jawdjawdwajda
  11. TyShame

Sonunda aklı başında biri selam sana insanlık :D
  12. TyShame

Bi gönül yaram olmaz o zaman o karta telegramdan günde 1000 tane istek gidiyodur :D amazon banlayabilir ama hesabı yeni hesap açsın jawdjwad
  13. TyShame

Dava açmasın diye dua edicen yapıcak bişi yok :D açacağını sanmıyorum ama telegramda bulduysa herkes o şahsın kartına abanıyodur şuan kartı iptal ettirip yeni kart alır yoluna bakar :D
  14. TyShame

Arkadaşın vaziyet bu
  15. TyShame

Raid maid millet ne kafalar yaşıyo abi hep youtubedeki twitchdeki sözde siber güvenlikçiler öğretiyo bunları millete :D siber dünyada girdiğin her bir emrin log kaydı yapılıyor hem Telekom bazlı hem internet kutun bazlı Bundan tek kurtuluşun sanal bilgisayara bağlanmaktır sanal bilgisayardada...
  16. TyShame

Gülerken ekrana tükürdüm arkadaşına dava açıcam dijital kayıtları elimde :D :D
  17. TyShame

Efsane bi adammış ya adam zaten şikayet etse bile vazgeçer çorabı duyunca jawdj :D
  18. TyShame

Aynen sonra telekomdaki dijital kayıtları yokedecekler Tabii amazonun kayıtlarını da yoketmesi lazım ondan sonra bilgisayara benzin dökebilir :D
  19. TyShame

Moruk sen yaptın da arkadaşına suç atıyosan söyle daha da iyi gülerim ben :D :D :D
  20. TyShame

Gece gece iyi güldüm ya :D
Geri