Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Papara Tarzında Kart Önerisi

Felaket bozdu hemde
  2. Yozgatlııı

Nays kart geldi ama hesabım ile uyumlu değil.

Nays kartım geldi ama teslim edildi olarak gözükmüyor. Cvv kodunun sabit olması lazım ama 5 dakikada bir değişiyor. Kartdaki cvv kodu ile aynı değiller. Üstelik kart ayarları yok. Sizce zamanla gelirmi? Yoksa canlı desteğe bağlanmalı mıyım? Sabah sabah desteğe bakan kimseler yok.
  3. Yozgatlııı

💳NAYS'MI PAPARA'MI?💳

Hocam vallahi o değişiyor. PTT getirdi bizede o sürede
  4. Yozgatlııı

💳NAYS'MI PAPARA'MI?💳

Hocam size bir şey diyeceğim inanmayacaksınız. Arkadaşıma 2.5 ay gibi bir sürede geldi papara.
  5. Yozgatlııı

💳NAYS'MI PAPARA'MI?💳

Hocam bikdirim düştü bana herkeze artık aktif diye. Müşteri temsilcileri ilede konuştum. Hatta çok kısa sürede geliyor papara gibi bekletmiyor. Bı bakın sizede gelmiştir
  6. Yozgatlııı

💳NAYS'MI PAPARA'MI?💳

Nays. Fiziksel Kart da çıktı zaten herkeze
  7. Yozgatlııı

Nays ile NFC ödeme yapamıyorum

Nereye gidersem gidiyim a101 bim gibi büyük yerlere internetten bakınca NFC ile ödeme alıyor. Ama çalışanlar bunun hakkında hiç bir şey bilmiyor. Tek bildikleri QR ile ödeme almak oda bazenleri hatalı olabiliyor, hem NFC internet olmadığı zaman işe yarıyor.
  8. Yozgatlııı

Nays fiziksel kart yokmu

teşekkürler
  9. Yozgatlııı

Nays fiziksel kart yokmu

boşver uzun hikaye dedim 3 yıl sonra açarım sadecew
  10. Yozgatlııı

Nays fiziksel kart yokmu

nfc ile sorun yaşarmıyım 1698939683 papara kullanmam imkansız, uzun hikaye
  11. Yozgatlııı

Nays fiziksel kart yokmu

arkadaşlar nays hesabı açtım ancak sadece sanal kartı varmış örneğin bir bakkala gittiğimde nasıl alış veriş yapacağım telefonumda nfc var onla alakalı bir şeymi
  12. Yozgatlııı

18 yaş altı banka kartı önerisi papara hariç

En iyisi hangisidir aylık bir şey kesmesin Steam ve normal alışveriş yapayım yeter
  13. Yozgatlııı

İs Bankası herşeye veli izni istiyormuş IBAN ile para atmaya bile yapı kredi nasıldır
  14. Yozgatlııı

Onlarda oluyormu steamden oyun felan alcam birde babam para gönderse bazen yeter
  15. Yozgatlııı

Papara ve tosla önermeyin onu zaten eledim papara hariç kullanıla bilecek en iyisi hangisidir t
  16. Yozgatlııı

Papara hesabı oluşturur Ken patladım.

Yazdım kanka bende boş değilim illaki bir bileni olur en azından işime yarayacak bir bilgi öğrene bilirim. destek cevap vermeden belki yaparım diye açtım 1697312164 Usta sen baya komiksin ya
  17. Yozgatlııı

Babamın hesabi askıya alındı numarası ile giriş yapmayı denerken böyle dedi benimki sağlam
  18. Yozgatlııı

15 yaşındayım kart aldım kendi hesabımı onayladim buraya kadar sıkıntı yok veli iznine gelecekken annem elimden aldı babamın TC sini yazdı babamda eskiden paparali olup tekrar kapattığı için hesap askıya alındı diyor kafayı yemek üzereyim kartı kircam cozemessem cildircam
  19. Yozgatlııı

birisi papara kartımdan alışveriş yapmaya çalışmış nasıl önlem alırım

siz papara kullanın hocam fazla kurcalamadan"
Geri