Arama sonuçları: *

1. Yphen

Sınırsız sanal kart oluştaracak dijital cüzdan?

Dostlar selamlar sınırsız sanal kart oluşturabileceğim bir yer var mı? Papara ve Nays hariç yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. Yphen

Papara ve Sipay alternatifi veya benzeri önerisi?

Teknik aksaklıktan dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor hep.
  3. Yphen

Tami'ye kayıt olmaya çalışıyorum hep hata veriyor hocam.
  4. Yphen

Parolapara nasıldır sizce? Tami aklımda bulunsun ama sonuçta garanti bankasının alt kuruluşu değil mi banka yani sonuçta ya o yüzden eğer ki icralarda gözüküpte paraya bloke koyarlarsa ben baya zorlanırım.
  5. Yphen

İkisi arasından hangisi daha iyi?
  6. Yphen

Diğer bankalarda icralarım olduğu için kaç sefer parama bloke koydular tekrar gitsin istemiyorum.
  7. Yphen

Arkadaşlar selamlar Papara, Sipay ve Uption harici rahatça para transferi yapacağım fiziksel kartı olan bir yer var mıdır? Sağlam olması milyon tane şikayetli olmaması benim için önemli cashback mevzuları vs var ise harika olur şimdiden teşekkür ederim.
  8. Yphen

Papara kart kullanıma açıldı mı?

Papara alternatifi olarak sakın sipaya bulaşmayın 21k para attım düzenli kullanıyordum sipayı bloke koydular sonra kaldırdılar Allaha çok şükür şikayetvarda ve ekşi de bir sürü şikayet var random bloke koyuyorlar eğer alternatif var ise bende alabilirim.
  9. Yphen

Papara yerine alternatif önerisi?

Enpara ve Nays banka gibi bir şey arkadaşlar benim de amacım banka icralarına takılmadan paramı koyup harcayabilmek.
  10. Yphen

Kimse bu saatten sonra papara kullanmaz hocam zaten uygulamasına erişilemiyor birikim yapanların parası da içeride kaldı alternatif bulup kullanmak şart gibi bir şey oldu.
  11. Yphen

Fatura ödüyorum hocam dijital aboneliklerim var alışveriş yapıyorum kolay kolay içeride para kalmıyor zaten günümüz şartlarında lakin banka icrasına takılıyor mu acaba takılırsa yine içeride ki param giderse hiç hoş olmaz.
  12. Yphen

Parolapara daha mı iyi PeP için de iyi diyorlar ama önemli olan banka icralarına takılmaması lazım. Öyle de hocam ben banka kullanamıyorum ki kaç defa icraya para kaptırdım banka hesabına para koyarak böyle devam edemem ki.
  13. Yphen

Arkadaşlar gündeme bomba gibi oturdu konu kurunun yanında yaşta yandı ben açıkçası paparayı bankalarla icralık olduğum için kullanıyordum şimdi nereyi kullanacağımı bilmiyorum bildiğiniz yerler var mı? Fiziksel kartı olursa çok daha iyi olur önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Elde...
  14. Yphen

Papara olayından sonra hangi UYGULAMA tercih edilmeli ?

Güncelleme: Papara açıldı bende para transferi yapmak istedim IP limit kotası hatası verdi 1 saat sonra tekrar deneyin diyip uygulama çöküyor.
  15. Yphen

Ben PC topluyorum şuan hangi kart ile alışveriş yapabilirim peki? Bankalarla icralık olduğum için ana hesabımdan paparaya atıyordum hep parayı şimdi nereye kullanacağım..
  16. Yphen

Ee şimdi içeride 900 TL param kaldı benim ne olacak? Hangi bankayı kullanacağız fiziki ön ödemeli kart olarak?
  17. Yphen

Paycell ödeme QR kodla yapılır mı?

O zaman gidip bakmak gerekiyor teşekkür ederim.
  18. Yphen

Genel olarak migros şok gibi marketler de bulunuyor mu?
  19. Yphen

Peki hangi marketler de geçiyor bilginiz var mı? Oturduğum yerde çok market var çünkü eğer bilinen bir markette geçiyorsa oradan alacağım.
  20. Yphen

Arkadaşlar selamlar Dün Paycell hazır limitimi kullanıp faturaya yansıtmıştım, Daha fazla faturaya yansıtamıyorum fakat bugün market alışverişi yapmam lazım 1750 TL kullanılabilir limit gözüküyor aşağıda ss'i mevcut bunu hangi marketlerde kullanabilirim ayrıca kasada mal gibi kalmak istemiyorum...
Geri