Arama sonuçları: *

1. Yusoo

18 yaş alti icin banka kart onerisi

Hocam velim bu is icin simdiden izin almisti simdi uygulamadan alirsam benim icin sorun olabilir peki halkbank ile naysin tam olarak ne farki var asiri ozellige takan biri değilim isimi gorsun gerekli kriterleri yazmistim zaten
  2. Yusoo

Hocam sanırım nays isbankasina ait subeden alabiliyoruz degilmi onu?
  3. Yusoo

Pek bu işlerde bilgili degilim ama yanlis bilmiyorsam sanirim kredi kartlari nakit avans cekebiliyor 🤔
  4. Yusoo

Suan dedigim 3 banka karti arasindayim ama eger illahi diyorsaniz nays'a da bakabilirim
  5. Yusoo

Ne fark var biliyormusunuz acaba? 1731427559 Ziraat'de sanirim mobil bankaciliga giirlmiyo 18 yas alti icin 1731427594 Zaten alacagim vakit subeden alacagim imza isini felan orda halledebiliyomuyuz?
  6. Yusoo

Memnunmusunuz hocam uygulamasi felan sorunlumu bi sure velime ait denizbankın banka kartini kullandim uygulamasi deli ediyordu
  7. Yusoo

Papara kartim var fakat ozel bi sebepten dolayi onu kullanan kötü birsey degil o yuzden bi yandan ona benzer bisey ariyorum 1731427458 Paparayi kullandigim vakit baska bankalara atabiliuordum bi sorun yaşamamıştım
  8. Yusoo

Harçlıklarımı banka hesabina aticaklar o yuzden acmam gerekiyor suanlik aklimda garanti-halkbank-yapikredi var Bankacilik uygulamasini kullanacagim havale eft gibi özellikler onemli paparaya benzer bir kart ariyorum yardimci olurmusunuz?
Top Bottom