Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

nays YouTube katıl %50 veriyor mu?

Hocam şimdi aile üyeliği alıcam Nays'dan eğer cashback vermezse alırım o 60TL'yi :)
  2. YusufTheBolt

Kredi kartı limit artırma talebim sürekli reddediliyor

Evet öğrenememişsiniz. Ayrıca arkadaş kredi kartı limiti diyor sen bana kredi için olanı atıyorsun gibi cahilce bir yorum yapmaman için. Kredi kartı'da bir kredidir. Avans hesapta bir kredidir. Şubelere bayilik verirken biz Kredi Değerlendirme Bürosu ile çalışıyorduk hocam. Allahın hikmeti...
  3. YusufTheBolt

Kredi kartı limit artırma talebim sürekli reddediliyor

Kredi, Kredi Kartı, Limit veya Avans hesap gibi hesaplara başvuru yapmak kredi notunu etkilemez. Bilmeden yorum yapmayın lütfen.
  4. YusufTheBolt

Kredi Çekip 1 Ay Geçmeden Ödemek

Faiz kredinin türüne sigortasına vadesine bankasına göre değişiklik gösterir. 1 ay geçmeden ödenen kredi en düşük vadenin faizi kadar işlem görür. Ekstadan talep edilen kredi tahsis ücreti geri ödenmese de kredi içi bulunan kredi sigortası iade edilir.
  5. YusufTheBolt

yapıkredi yıllık kart ücreti

Ara kartını iptal etmek istediğini söyle nedeni olarak bunu söyle iade ederler.
  6. YusufTheBolt

İlk islami kart: Tayyab

Bence kendinizde bulabilirsiniz bu sorunun cevabını.
  7. YusufTheBolt

Ayrıca cashback ve kampanyaları finanse etmek için herhangi bir ticari aktivitesi olmayan bankaların geliri elde ettikleri paralar üzerinden faiz getirisi yaratarak kendileri finanse eder ve cashbak, kampanya gibi ürünlere harcarlar. Malum faiz haramdı en son İslamda.(Tabi değişmiş olabilir...
  8. YusufTheBolt

LÜTFEN KULLANINIZ. Konu burada İslam değil. Her islami adı altında çıkan şeyi helal ve kullanılabilir sanan müslümanlar ve onları sağmaya çalışanlar. Konunun heykel dediğiniz şahıs ile alakası yok. Lütfen beyninizi kullanın biraz.
  9. YusufTheBolt

Allah bile cennette giden erkeklere karı ikram ediyor. O yüzden sıkıntı yok.
  10. YusufTheBolt

Helal? :D
  11. YusufTheBolt

Hahahahaha ya şaka gibi :D
  12. YusufTheBolt

Üretim ve baskı maliyet, 3,75 TL olan kartı 119TL'ye satmak tam Müslümanların işidir. Helaldir. İslamidir. Maliyeti Matbaacılar Çarşısı 2.Kat dijital bölümden biliyorum.
  13. YusufTheBolt

Birikim Hesabı Hangi Bankadan Açılmalı

Öncelikle aktifbank nkolay gibi yerlerden uzak durun. 2005 bankalar düzenleme kurulunun sözleşmesine dahil bankalardan herhangi birine birikim hesabı için verilen mevduat değerlerinde herhangi bir sözleşmeli bitiş tarihi belirtmemiş süresiz olarak aynı vadeyle aynı faizi veren herhangi bir...
  14. YusufTheBolt

Nays borç alamıyorum

Orada ne yapacağını yazmış zaten. Oku. Seni yaratan rabbinin adı ile oku.
  15. YusufTheBolt

Konut için 2 m kredi veren banka var mi

Bina yaşına ve ekspertiz raporuna göre bir daireye 3 Milyona kadar kredi verilebilir.
Top Bottom