Arama sonuçları: *

1. atachu

kyk kredisi çıktı şimdi ne yapmam gerek ?

arkadaşlar kyk kredisi çıktı ve krediyi almak istiyorum şu andan itibaren ne yapmam gerekiyor ?
  2. atachu

paparada neden kendi bakiyemizden fazlasını talep edemiyoruz ?

tekrar kontrol ettim düzelmiş bendede.
  3. atachu

zamanında bende girebiliyorum diye hatırlıyordum ama son ik iseferdir şu ***** engele takılıyorum. sanki ben para gönderiyorum saçmalığa bak
  4. atachu

soru yukarıda arkadaşlar. mesela kartta 10 tl var diyelim. bir arkadaşımdan para isteyecem. isteme kısmında 10 tl den fazla bir miktar giremiyoıum
  5. atachu

otomatik yenilenmesi açık olan üyeliklerime nereden bakabilirim ?

arkadaşlar ea play ve amazon prime için para atıcam karta ama belki otomatik yenilenmesi açık üyelik falan vardır. onlara bakabileceğim tek bir yer var mı ?
  6. atachu

İninal karttaki parayı bakkaldan alabilirmiyim?

bir şey satın almışsın gibi parayı pos makinasından çekebilir ve sonra sana nakit verebilir.
  7. atachu

İninal için gereksinim neler ?

tosla kartım var ama hiç kullanmadım googleda aratabilirsin ama kesmiyor diye duymuştum. papara için güzel bir alternatif
  8. atachu

rica ederim yardım etmek için buradayız hepimiz
  9. atachu

bildiğim kadarıyla boacompra banka kartları (ininal papara vs) normalide kredi kartları için. boacomprada 3d secure fala nvar ayriyetten diye biliyorum
  10. atachu

VİSA boacompra olması lazım
  11. atachu

ininal master cardındı ama sonra master card toslayı çıkardı ve ininal VİSA ya geçti. hatırladığım kadarıyla eğer bir ay boyunca para atmazsan ilk attığın paradan 2 tl kesiyor fazlasını değil. dediğim gibi papara almak daha mantıklı şuan piyasadki en iyi kart olabilir 18 yaş altı için
  12. atachu

13 yaşından büyük olman lazım. 5 tl mi ne öyle bir ücreti vardı o paryı veriyorsun sonra uygulamadan giriş yapıp kartı aktive ediyorsun bu kadar. bu arada ininal yerine kesinlikle papara öneririm
  13. atachu

Papara mı İninal mı?

kesinlikle papara bu arada. ininal tekeldi zamanında bu kartlarda sonra tosla papara falan çat çut tokat bebesi yaptıalr ininalli kısacası papara 1606308715 sitelerinden bakabilirsin %1 fln olması lazım
  14. atachu

Papara mı İninal mı?

papara her ay 5 defa ücretsiz para yatırma sonra ücret alıyor
  15. atachu

Vakıfbank bankomat kart yardım

bankaların geneli yavaş çalışıyor gelir diye düşünüyorum bir süre sonra olmadı destekle iletişime geç yada birdaha SMS at
Top Bottom