Arama sonuçları: *

1. cengizovic

💳 Güncel Cashback Listesi Aralık 2024💳

Ben 1 senedir nays kullanıyorum. Youtube için maalesef yok. Sipay geçecektim fakat Akbank tarafından bilgilerin çalındığı ya da sizin adınıza hesap açılma gibi bir şeyler okudum ama güvenemedim.
  2. cengizovic

Vodafone Pay sanal kart yardım

Agalar Vodafone pay uygulamasına ziraat kartından para attım. Bu 50 TL indirimi kullanmak için. Alışveriş yaptığım siteye geliyorum sanal kart bilgilerini giriyorum 3d ödeme ekranı açılıyor şifre gelmesi gerekiyor telefona gelmiyor. valla deli olacağım. Az para da atmadım. müşteri hizmetlerini...
  3. cengizovic

İncehesaptan arkadaşımın kartıyla ürün aldım. İade benim hesabıma yatar mı?

Papara kartım yok sadece hesabım var. Büyük ihtimal parayı kendi açacağı papara hesaba atıp ordan benim bankaya havale etmesini söyleyeceğim.
  4. cengizovic

Tamam usta teşekkürler. Bu paparayı demen iyi oldu.
  5. cengizovic

Papara hesabım var. Papara kart olması şart mı? Arkadaşım kredi kartından papara hesabıma atsa ordan bankama havale istesem olur mu peki?
  6. cengizovic

Kredi kartından başka bir şey al diyor bana. Başka nasıl alabilirim bu parayı nakit olarak? 1614076893 Önerin var mı? Kredi kartına yatarsa borca gideceğini söylüyor. Daha nasıl alacağım ben bunu bir yol var mıdır? :(
  7. cengizovic

Para iadesi alınan karta mı yatıyor? Yani kesinlikle arkadaşımın kredi kartına mı yatar?
  8. cengizovic

İncehesaptan arkadaşımın kredi kartıyla ürün aldım. Bugün iade için kargoya verdim. Para iadesinin benim karta olması için hem not hem de mesaj olarak incehesap desteğe yazdım. İadeyi benim karta yaparlar mı yoksa arkadaşımın kredi kartına mı yaparlar. Arkadaşıma parayı ödedim. Para onun...
Geri