Arama sonuçları: *

1. cici

NAYS kart nedir nasıl alırım

Naysın sadece sanal kartı var bildiğim kadarıyla yani elle tutulur kart alamazsın. İşlemciyi alacağın site kampanyaya dahil ise %10 iade edilir 2-3 gün içinde. En fazla 250 TL verir aylık. Hesabını doğrulamazsan 2750 TL para yatırma limitin olur ve para yatırma limitini aşarsa hediye gelmez veya...
  2. cici

Nays ve Papara Spotify Cashback

https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/dizi-film-muzik-platformlarinda-hediye-para-kampanyasi Bu listedeki dijital platformların hepsinin ödemesini nays ile yaparsan hepsinden toplamda max 100 TL kazanırsın aylık fakat sadece spoitfy içinse verir 27,5 TL.
  3. cici

Ana Konu ÜYE OLUP PARA KAZAN+18(GÜNCELLENDİ 22.04.2023)

Ben üye olup çark çevirdim 250 bitay dedi sanırım ama çekme yok cüzdanda bitaya tıklayınca sadece yatır seçeneği var ve sadece 100 bitay yazıyor kalan 150 daha gelmedi.
  4. cici

Yapı Kredi Müşteri Ol 300tl Kazan

hcm senin 300 TL için uğraşmana değmez hcm . 1678883019 Üye olmak için 2 saat uğraşmak gerekiyor mu? Telefon dandik olduğundan mı bilmem kimlik kartı okutmamda sorun var benim. Başkasına ref kodu daha paylaşmamış olan varsa yazabilir.
  5. cici

Ana Konu ÜYE OLUP PARA KAZAN+18(GÜNCELLENDİ 22.04.2023)

Bitayı nasıl paraya çeviriyorsunuz?
  6. cici

AKBANK ARKADAŞINI GETİR 250TL

vodefonelulara özel yazıyor
  7. cici

PAPARA cashback kazanma taktiği

konuyla alakasını anlamadım.
  8. cici

bildiğim kadarıyla tüm cashbacklarda sınır var yani yapamazsın eğer yapılıyorsa da sistemde sorun vardır yüksek ihtimal geri iade edilir. 1677229452 İyi de bu neden yazılı değil?? :d :d ayrı eten neden önceki sayfada biri 940 tl denemiş ama bir şey verildiği yok.
  9. cici

paparanın toslaya para atınca cashback verdiğini nereden biliodun neden yazılı bir şekilde yok ve neden böyle bir şey yapmışlar??? oynanmış gibi geldi ss
Top Bottom