Arama sonuçları: *

1. E

MKK hakkında sorularım var

Midas, Binance, Vakıfbank Yatırım bu uygulamalarda hesap açınca otomatik olarak bizi MKK'ya mı kayıt ediyor, sadece kayıt olurkken mi para alıyorlar, şifre istemek paralı mı ve ne işe yarıyor şifre alınca ne oluyor tam olarak? Son sorum ise bu uygulamalar üzerinden devlet vergi kesiyor mu...
  2. E

Tosla kimlik doğrulama

Tosla açtım kimlik doğrulama diyor yeni T.C. kimlik kartı istiyor,bendede yok bu zorunlumu,internetten baktım para gönderilmiyormuş yani tosla üzerinden başka tosla kullanıcısına para atamıyacağım doğrumu,atmden para yatırıp internetten birşeyler alabileceğim ama?
  3. E

İninal ve Tosla hakkında sorular

Atm gitmek istemiyorum.
  4. E

İninal ve Tosla hakkında sorular

1.1 haftadır falan şoka gittiğimde ininale para yatıramadıklarını söyledi sizdede öylemi? 2.İninal yatırılmıyorsa Tosla yatırabilirlermi?
  5. E

İş Cep Hakkında Yardım Lazım

Dedim ananeme yt deki videoları izledim atm den sim kartı blokesi açılıyormuş yarın birlikte gidip açacağız teşekkürler.
  6. E

İş bankası Sim Kartı Bloke Kaldırma Yardım !!

Eğer bloku kaldırmassan işcepi kullanamıyon demi ama kartı kullanabiliyon?
  7. E

İş bankası Sim Kartı Bloke Kaldırma Yardım !!

Atm de hallettinizmi hocam?
  8. E

İş Cep Hakkında Yardım Lazım

Arkadaşlar ananeme eskiden kuzenim işcep hesabı açmış girdim hesaptan oturum çıkılmış ananemin isim soy isim yazıyor giriş yap dedim birkaç şifre denedim olmadı yukarda bloke hakkında bilgilendirmemi öyle bir şey dedi hemen çıktım uygulumadan şimdi hesap bloke olmuşmudur? İşcep hesabı bloke...
Top Bottom