Arama sonuçları: *

1. ege001

Is Bankasindan'dan Nays'a Nasil Para Atilmiyor

Merhabalar. Nays hesabini onaylamak icin is bankasi hesabi actik. Nays hesabina oradan 1tl gonderirsem hesap onaylancak ancak gonderilmiyor. Nasil yapacagim yardimci olursaniz sevinirim.
  2. ege001

NAYS Fiziksel Kart Ne Kadar Surede Teslim Edilir?

Hocam uygulamaya girin, kartlarim kismina gelin, gorunen karta tiklayin. Alma hakkiniz varsa gorunur. Oraya girdiginizde onunuze reklam olarak da cikar zaten. 1715381877 Adres bilgisi yeterli oluyor benden baska birsey istemedi henuz.
  3. ege001

NAYS Fiziksel Kart Ne Kadar Surede Teslim Edilir?

Gecen forumdaki fiziksel kart konusuna tekrar baktim ve gordum ki bazilarimiza kart cikmis. Girdim baktim bendede var, beyaz rengini aldim. 09/05/2024 tarihinde siparis ettim ve o gun basiliyor diyordu. Bu kart tahmini ne zaman bana ulasir, bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.
  4. ege001

Nays kart geçerli değil

Visa vs. olarak secersen kabul etmiyor kredi karti olarak secmeyi dene istersen.
  5. ege001

Nays cashback kazanılan max miktar

Hay massallah Is bankasi sana calisiyor galiba :D
  6. ege001

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

internetten ne alsam nays, Kiyafet alsam nays, elektronik alsam nays. Bana vermemis :(
  7. ege001

Hocam kart alabilme sartlari belli mi? Belli bir uygulamayi kullanim suresi yada hesabin onayli olmasi sarti gibisinden.
  8. ege001

Yurtdisi alisverislerde guven vermiyor bana. Birde sevmiyorum. Her zaman VISA tercih ederim secme sansim varsa.
  9. ege001

Ciktigi gibi beyazini alirim. TROY ve yillik ucret olmazsa tabi.
  10. ege001

nays gibi bir uygulama lazım

5000 tl ye kadar faiz olmadan senin sectigin gunde odeme sartiyla borc veriyor. 1709234004 Is bankasi hesabin ve naysda onayli hesap olmali galiba.
  11. ege001

Hocam ben baska gormedim borc veren uygulama. Paparaya gelecegi soyleniyor ama gelir mi yada ne zaman gelir bilmiyorum.
  12. ege001

Hocam Is bankasi hesabiniz yoksa NAYS borc vermiyor isterseniz hesap acip birdaha deneyin. Ben bsaka bilmiyorum borc veren uygulama.
Top Bottom