Arama sonuçları: *

1. F

Vakıfbank poliçemi iptal etmiyor

Bu saatten sonra şubeyi muhatap alma bence. Cimere yaz şikayet düştüğü an bizzat genel müdürlük arar seni. Çok net hatalı bir süreç yaşanmış.
  2. F

Gayet net ve açıklayıcı. Yaz Cimere
  3. F

Bu olay dahil tüm süreci CİMER'e yaz. 2 güne kapına kadar gelir özür dilerler. Yapmaları zaten yasal değil isteğin olmadan. Bir de iptal etmeyerek mağdur ediyorlar.
  4. F

VakıfBank hesap açma sorunu

Çalışan mailine yazman abes olmuş biraz. Bu sorunu çözecek olan bu saatten sonra çalışan değil.
  5. F

Şahsi mail adresinden çalışanı da darlamayın ya da tehditvari konuşmayın tacize girebilir. Mesai saatleri içerisinde banka şubesi veya müşteri hizmetleri ile çözmeyi deneyin olmuyorsa süreci başından sonuna Cimere yazın.
  6. F

https://www.sikayetvar.com/vakifbank/hesap-acma-ucreti/sigorta-policesi Vakıfbank yapıyormuş sanırım bu olayı. Yasal dayanağı var mı bilmiyorum. Bir de Çimler değil CİMER. Şikayetine dönüş bekle derim.
  7. F

Sorun yaşadığın şubeye gitmen daha iyi olur. Ama ilk öncelikle Şikayetvara yaz bence.
  8. F

Dostum bankalarda bir performans sistemi var. Kredi kartı, gereksiz sigortalar gibi tercih edilmeyen hizmetleri müşteriye pazarlamaya çalışıyorlar. 3 ay önce tüm hesaplarımı kapattığım bankadan arayıp teklifleri sıralıyorlar ilgilenmiyorum dediğim halde. Muhtemelen sana imzalatılan evraklarda...
  9. F

Dershaneye gidiyorum öğrenciyim demiş.
  10. F

Banka hesabı açmak için gitmiş. Talebi olmadan sigorta yapıp kredi kartı açmış işte. Yasal olarak bilgilendirip sorması lazım istiyor musun bunları diye. 1734543990 Benzer bir olay. Şikayetini şikayetvara da yazabilir konu sahibi...
  11. F

1- Kredi kartı zorunlu değil. 2- Sigorta zorunlu değil. Yarın git (gidebiliyorsan velin ile) CİMER'e şikayet edeceğini söyle. İşlemleri iptal etmezse şikayet et. Dekontları falan sisteme yükle böyle bir talebim olmadan zorunlu kart çıkarıp sigorta yaptılar de.
  12. F

kredi ödemeyince ne oluyor ?

20 bin lira maaşlı işe girdiğinde tüm para akışın nakit mi olacak? Kendi adına bir şey almayacak mısın? (ev araba vb) Hastaneye gitmem diyorsun hesapta olmayan bir hastalık çıksa ne yapacaksın? İnsanlar sana süreci söylüyor herkesi tersliyorsun? O zaman konuyu açma amacın nedir?
  13. F

Kart aidati olmayan kredi kartı önerisi

Faizsiz kredi kartı bulamazsın. Borcu geciktirirsen her türlü gecikme faizi alırlar. Onun dışında belirli vadeler dışında (bazı yerlerde 3 bazı yerlerde 6 bazı yerlerde 9 taksit) vade farkı ödersin. Trendyol'un kredi kartında ömür boyu kart aidatı yok diyor ona bakabilirsin.
  14. F

Kötü kredi sicili nasıl düzeltilir?

Kredi notu bozuldu mu kolay düzelmiyor. Çok geçmiş olsun. Düzenli harcama yapıp ödemeleri de düzenli yapacaksınız en kolay yolu bu.
  15. F

peder dolandırıldı yardım

Para getirmesi için birine para göndermek… Kara para aklama vaadiyle dolandırıldım ne yapmalıyım konusu mu açtın bir de 😄 Babanın günahını mı alıyorum bilmiyorum ama aklıma başka bir şey gelmiyor. Birinden 1₺ para almak için ona 1₺ gönderip 2₺ istemek gibi mi olay bu vaade mi inanıyor?
  16. F

Nays yardım acil Hepsiburada

250 TL iade etmeyecek. Aldığın tutar üstünden %10 iade edecek. En fazla 250 TL olabilir. Yani 2501 TL ürün bile alsan sana 250 TLden daha fazla iade gelmeyecek artık.
  17. F

Papara taksit oluyormu?

Kredi kartı olmadan taksit yapamazsın.
  18. F

Papara Kart Nerelerde Satılır?

Hayır. EFT ile para yüklüyorsun.
  19. F

Papara Kart Nerelerde Satılır?

Papara kart almana gerek yok. Papara sanal kart ile yapılıyor o dediğiniz.
Top Bottom