Diyelim kendi telimizde Steam için 100TL aylık limitimizi doldurduk Naysta. Evdekilerin telinde de NAYS var, o telefonlara kendi banka kartımı ekleyip Steamden alışveriş yapabilir miyim? Cashback 100TL gelir mi yine? Teşekkürler...
Hocam Naysa attığımız parayı başka birisine yolladığımız zaman harcama sayılıyor ve Yapıkrediye 250tl bonus geliyor değilmi? 1 hafta mı sürüyor 250 bonusun gelmesi peki?
Selam hocam, ya benim işlemler tamam da şu 1tlyi atmasak olmuyormu? İşbankası hesabım mobile kapalı da ondan soruyorum. Yani Yapıkredi kartım hesabım açıldı ve Naysa 250 tl atarsam yeterli olmazmı? Şimdiden tşk...
İyi akşamlar, ben Yapıkredi müşterisi oldum açıldı bankakartım ve internet şubem ama 50tl de gelmedi, 250 TL de? Burdan bir arkadaşın ref kodu ile üye oldum, o da bana 100tl yollayacak. Acaba banka kartı değil de kredi kartı mı alacaktık???
İyi akşamlar, ben Yapıkredi müşterisi oldum açıldı bankakartım ve internet şubem ama 50tl de gelmedi, 250 tl de? Burdan bir arkadaşın ref kodu ile üye oldum, o da bana 100tl yollayacak.