Arama sonuçları: *

1. korro

Sarı Site Dolandırılma İhtimali

çok geçmiş olsun kardeşim," Dolap" sitesi nasıl bu konularda acaba bilgin varmı?
  2. korro

Nays'ın güldüren kampanyası :D

müşteri çektiler önce yemlediler, şimdi söndü...
  3. korro

Farklı NAYS hesaplarından aynı banka kartıyla alışveriş yapılabilir mi?

Diyelim kendi telimizde Steam için 100TL aylık limitimizi doldurduk Naysta. Evdekilerin telinde de NAYS var, o telefonlara kendi banka kartımı ekleyip Steamden alışveriş yapabilir miyim? Cashback 100TL gelir mi yine? Teşekkürler...
  4. korro

Yapı Kredi Müşteri Ol 300tl Kazan

tamam çok sağol.
  5. korro

Hocam Naysa attığımız parayı başka birisine yolladığımız zaman harcama sayılıyor ve Yapıkrediye 250tl bonus geliyor değilmi? 1 hafta mı sürüyor 250 bonusun gelmesi peki?
  6. korro

YAPIKREDİ MÜŞTERİ OL 300TL KAZAN(HARCAMA YAPMADAN BONUS ALABİLİRSİNİZ)

Selam hocam, ya benim işlemler tamam da şu 1tlyi atmasak olmuyormu? İşbankası hesabım mobile kapalı da ondan soruyorum. Yani Yapıkredi kartım hesabım açıldı ve Naysa 250 tl atarsam yeterli olmazmı? Şimdiden tşk...
  7. korro

Şimdi baktım kart-puanlar kısmında 50tl gözüküyor. 250tl için de Naysa para yollayıp geri çekecem dimi?
  8. korro

evet eminim 1680722229 Bugün hallettim daha kart işlemlerini belki yarın gelir dediğiniz gibi...
  9. korro

İyi akşamlar, ben Yapıkredi müşterisi oldum açıldı bankakartım ve internet şubem ama 50tl de gelmedi, 250 TL de? Burdan bir arkadaşın ref kodu ile üye oldum, o da bana 100tl yollayacak. Acaba banka kartı değil de kredi kartı mı alacaktık???
  10. korro

İyi akşamlar, ben Yapıkredi müşterisi oldum açıldı bankakartım ve internet şubem ama 50tl de gelmedi, 250 tl de? Burdan bir arkadaşın ref kodu ile üye oldum, o da bana 100tl yollayacak.
  11. korro

İyi sahurlar olsun, bana özelden bir ref kodu yollarmısın. yarın sabah üye olayım?
  12. korro

Nays Sanal Kart açılır mı?

Ben açtım, 100tl yatırdım, hala geçmedi uygulamadaki kartıma 1 günü geçti oysaki, steamden alışveriş yapcaktım hala bekliyorum
  13. korro

AKBANK ARKADAŞINI GETİR 250TL

b.ku b.kuna uğraştım bi saat desene. yok tepeden ışık gelmiyor yok bilmemne diye müşteri temsilcisi lavuklan, vay qa
  14. korro

Çok sağol, peki bana özelden bi davet kodu atarmısın hocam?
  15. korro

Peki yaş haddi var mı? 18-25 arası falan yani, ben 25ten büyüğüm. Bir de kredi kartı mı bu yoksa sadece banka müşterisi olmak mı? KK istemiyorum da?
  16. korro

kart gelmezse Steamden nasıl alışveriş yapacaz ki? Kart no tarih vs yokken?
  17. korro

Şimdi üye olsak ne kadar zamana gelir kart? 16sında steam indirimleri başlıyor ya ondan sordum?
Top Bottom