Arama sonuçları: *

1. mszeyrek

ÇÖZÜLDÜ, Yanlış yere eft yaptım yardım!

Olmayan bir hesaba para gönderince iade hesabına gelir öyle de olmuş.
  2. mszeyrek

Kredi kartında taksit nasıl işler?

Taksit sana borç olarak düşüyor ay bitmeden ödesen yeterli. İlk taksitin aldığın ay düşmesi gerek diye biliyorum.
  3. mszeyrek

Hayır paranın türk olarak kalması iyi değil diyorum. Bir anda 10k vereceğine paran orda değerlensin (tabi borsa bu düşebilir de) her ay 850 ödersin.
  4. mszeyrek

Tüm extreyi boşaltınca vade farkını yine de ödüyorsun o yüzden her ay ayırmak daha mantıklı bence (örnek olarak paran değerlenen bir yatırım şeklinde orada kalsın fatura geldikçe oradan bozdurarak ödersin tüm extreyi boşaltmak saçma bence)
  5. mszeyrek

Ben de sanmıyorum 10k limiti olduğunu. Yeni kart almış öğrenci iken üzerime hiç bir şey yoktu (gerçi hala doğru düzgün hiç bir şeyim yok ama en azından aylık gelirini kanıtlayarak limitini arttırabiliyorsun)
  6. mszeyrek

648tl faiz değil vade farkı. Borcunu ödemediğin zaman üstüne faiz biniyor. O vade farkını silmenin yolu yok. Oranı tamamen sallıyorum 4k Lık taksidi bilmem kaç ay ödemedin bu 4.5kya çıkıyor bu banka ile alakalı.
  7. mszeyrek

O aradaki bir k faiz değil vade farkı faiz borcunu ödemezsen biniyor. Ve o 1k asla silinmez.
  8. mszeyrek

Faiz ve vade farkı farklı şeyler Eğer ürün taksitli 9200 peşin 9000 ise 200tl vade farkı idir. (Ve bunu aldıktan sonra değiştirmek gibi bir seçenek yok). Faiz dediğin ise banka ile alakalı eğer 9200ün 3200ü nü ödemezsen 3200 TL kredi borcun olur. Kredi borcuna da faiz gelebilir. Taksit bir...
  9. mszeyrek

Papara Kartım 2 Aydır gelmiyor (MUTLU SON)

agt amazon kargomu her zaman tam zamanında getirir. (prime üyesiyim) Belki de kart aldığınız şirket ve agt ikilisi ile alakalıdır.
Top Bottom