Arama sonuçları: *

1. okartal08

Yeni dolandırıcılık yöntemi mi ?

Umarım böyle insanlar bır sekılde paket olur
  2. okartal08

Bilmeyen arkadaslar ıcın en azından bilgi olur bu baslık 1732138943 Bırde varya ne hikayeler uyduruyorlar.Bunların ilacı polis diceksin tamam gel karakola gidelım sorun hemen çözülür 😅
  3. okartal08

Hocam zaten tuhaf olan su benım bankada o sorgu numarasından hıcbır bilgi cıkmaması.Birde sana güvensızlıgı yıkmaya calısması falan.Desen böyle saf olsan alıcak gidicek ürünü üstüne su içicen.
  4. okartal08

Aynen 2 kere geldı basıma
  5. okartal08

Hahaha ulen bunlar çete mi ne 😅
  6. okartal08

Bana da öyle geliyor son tahlilde 2 benzer olayda da boyle tutarsız seyler vardı.Maksat ınsanlar ayık olsun ve benzer olaylar varsa bılgı alısverısı yapalım diye açtım baslıgı
  7. okartal08

Bende belkı basına gelen varsa dikkat etsin bilgi alısverısı olsun forumda diye actım baslıgı yoksa dekontu hazırlamakta ne var chatgpt bile yapar hemen :)
  8. okartal08

Tabıkı ama dekontta fast yazıyor 1732136607 Aynen öyle 100k zaten geçen senelerın 10ksı degerınde fastle tak diye geçiyor her sey
  9. okartal08

Yok zaten tabıkı gelmeyen seyin karsılıgıda olmaz.2.kere denk geldıgı ıcın dedım acaba bu da yenı bir dolandırıcılık tezgahı mı
  10. okartal08

Aynen 20k falandı 1732136244 Bende o yüzden sorgu numarasından sorgulattım bır ıslem yok karsı tarafta bakıyor diyor ıslem yapmıs gözüküyor tuhaf bır sey yani tutarsız bı nokta var ısın ıcınde sankı
  11. okartal08

Ben mesela normal dısı bır rakam gönderdıgımde ya sms geliyor ya da arıyorlar müşteri hizmetlerinden
  12. okartal08

Yüksek tutar olunca genelde bankalar arayıp size bilgi veriyor onaylarsanız ıslem geçerli oluyordu.Müşteri hizmetleri en azından bu güvenlık engelını göremez mi ki ?
  13. okartal08

Islem yapılmıs dekont var fakat benım bankada bu ıslem yok kaç saat oldu
  14. okartal08

Inceledım 2.kere basıma böyle bır olay geldi ılk olayda para gelmedi.Bu olayda yenı oldu benzer hikaye anlam veremedım o yüzden cunku fastte anında geliyor normalde 1732135438 Fastle gönderim sağlanmıs fakat benım bankanın havuzuna bile gelmedi işlem numarasından bır işlem bile cıkmıyor
  15. okartal08

Karsı taraf sıze fastle para gönderiyor dekont var ama sizin bankanızın havuzuna hesabınıza para düşmüyor.Karsı banka gönderildiğini söylüyor fakat para size iletilmiyor.Burada bir dolandırcılık yöntemi falan mı var basına bu tarz bır sey gelen var mı ?
Top Bottom