Arama sonuçları: *

1. pekcevik

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçme (18 Yaş Altı)

Yarın arayacağım
  2. pekcevik

Papara ile iletişime geçtim zaten velime kart çıkarmam gerektiği söylendi kartı çıkarttım velime sözleşmeli hesaba geçti velimin hesabı benimkininde geçmesi gerekiyo ama geçmedi
  3. pekcevik

Kendime Papara kart aldım hesabım onaylı fakat 18 den küçük olduğum için sözleşmeli hesaba geçemedim geçmem için velimede kart almam gerektiği söylendi az önce anneme sipariş ettiğim kart geldi ve annemin hesabı sözleşmeli oldu fakat benim hesabım onaylı olarak kaldı bunu nasıl sözleşmeli hesaba...
  4. pekcevik

Kredi̇ Kart Hedi̇yesi̇ Ne Zaman Geli̇yor

Sana ne zaman para verilcek biz nerden bilelim
  5. pekcevik

rtx 3090 ti yardım yardım

Konuyu neden banka ve kredi kartlarına açtın?
  6. pekcevik

rtx 3090 ti yardım yardım

50 TL ye mouse önerisini 3090 Tİ için mi istiyosun kanka
  7. pekcevik

İninal Mi Yoksa Papara Mı?

papara
  8. pekcevik

Aileden gizli int ten alışveriş yapmak

benim de tam aklımdan bunlar geçiyodu ne zaman dışarı çıksam herkes haç kolyesi takmış converse ya da air jordan 1 giyiyo kendilerini havalı falan sanıyolar ama ne kadar itici olduklarını bilmiyolar
  9. pekcevik

Aileden gizli int ten alışveriş yapmak

buna kızabilirler bi arkadaşının evine sipariş et bence
  10. pekcevik

İçinde para olmayan ininal kartı olan var mı?

karşılıksız ürün talebi?
  11. pekcevik

Papara'da Başkasının T.C.'sini Kullanarak Açılmış Hesabı Kullanırsak Ne Olur?

ailenizden herhangi birinin t.c si ise bence sorun olmaz fakat başkasının t.c si ise sorun çıkabilir belki
  12. pekcevik

En iyi kart hangisi ? Papara vs Tosla ve diğerleri

diğerlerini kullanmadım ama bence ininal alınmaz her ay para kesintisi var para yatırırken kesinti var bence gerek yok ininal almaya
Top Bottom