Arama sonuçları: *

1. trenboloneren

15 Yaş için en mantıklı banka kartı

knk ben şuan başvursam ziraat ten bu kartı alabiliyorum banka kartı bu birikim hesabı fln deil 1657351049 Kendi hesabım yok işte acicam en mantıklısı ne diye soruyorum
  2. trenboloneren

18 yaş altı veren birkaç banka var Ziraat isbankasi akbank vb
  3. trenboloneren

Elimde şuan papara tosla ve paycell var ama iban para transferi fln bi tık ugrastiriyo hangi bankanın kartını almam benim için avantajlı olur
  4. trenboloneren

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

Sen de Nays indir, her an ücretsiz para gönder/al, kullandıkça nakit para kazan, alışveriş fırsatlarını yakala. https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=d4d00afb-0e4c-491d-9b4d-2666cad3d053
  5. trenboloneren

Silindi

Tosla
  6. trenboloneren

Papara card kargo ücreti varmı

Beleş knk
  7. trenboloneren

Papara Black Card'ı İptal Edip Yenisini Alabilir miyim?

Ben ilk kartımı kaybettim sonra kaybettiğim kartı iptal edip yeni sipariş ettim geldi sonra baktım paparanın visa versiyonu çıkmış elimdeki sağlam kartı iptal edip visa versiyonu aldım
  8. trenboloneren

Param Alıkonuldu Napmam Lazım?

Güncelleme : Papara müşteri hizmetleri tarafından arandım Tc kimlik no,telefon numarası ve mail adresi gibi bilgilerimi sordular daha sonra olay saati vb detayları sordular inceleme başlatılıp ona göre paramın hesabıma yatırılcağını söylediler
  9. trenboloneren

Ne zaman gittiğimin bir önemi var mı bugün gidemeyebilirm pazartesi gitsem problem olmaz demi
  10. trenboloneren

Papara kartıma şekerbanktan para yatırıyodum kırışık olan parayı iade ettiği esnada paralardan birini almayı unuttum için işleminizde gecikme yaşanmıştır paranız bankamız tarafından alıkonmuştur dedi param nolcak Desteğe yazdım böyle cevap geldi linke tıklayınca papara hesabıma yönlendiriyo
  11. trenboloneren

Paraya nolucak şimdi

Ablam ziraat bankası hesabından benim papara hesabıma para attı daha sonra farkettimki sadece ben kendi banka hesabımdan papara hesabıma para gönderebilirmişim Desteğe durumu yazdım şimdi dekontuda attım yapabilceğim başka bişi varmı
  12. trenboloneren

Papara çip hatası veriyo

İnternet alışverişlerinde sıkıntı olmaz ama demi
  13. trenboloneren

Papara çip hatası veriyo

Yani para kartta kalcak mecbur çekemiycem
  14. trenboloneren

Papara çip hatası veriyo

Papara kartımdan para çekicektim istediğim miktarı girdim ama parayı vermek yerine kartı iade edip çiple alakalı problem olduğu yazdı ama kartta problem yok foto atabilirim isterseniz
  15. trenboloneren

Tosla Kart vs Papara Kart

atm de yatırma benim bahsettiğim
  16. trenboloneren

Tosla Kart vs Papara Kart

papara en iyisi ama 500 lira yatırdıktan sonra 2 lira yatırıken kesiyo aylık en fazla 500 tl yatırabilirsin kesintisiz sonrası 2 tl kesiyo
  17. trenboloneren

Papara Para Kesiyo

Bende 2. Kartı aldığım için sanıyodum
  18. trenboloneren

Papara Para Kesiyo

Son 2 yatırmamdada 2 TL para kesintisi oluyo bu normal mi sizdede oluyomu
  19. trenboloneren

Kartım neden bloke oldu nasıl blokeyi açarım

Şuan geçebilirmiyim peki
Top Bottom