Arama sonuçları: *

1. variares d d

banka ekpara limitleri

anladim tesekkur ederim demekki bende sorun var
  2. variares d d

banka ekpara limitleri

garanti ve yapi kiredi deyasadim finansbank da is icin hesap acildi onda da limit var ama hic para girris cikisi yapmadim onu bilmiyorum. valla cozum bulabilirsek sevinirim ya. cunku insanlik hali insanin ihtuyaci olabiliyor kredi cekmektense bunlari kullaniyorum ama kullanmayinca da para...
  3. variares d d

banka ekpara limitleri

Ek hesaplarını kullanmiyorsun ya oraya bi 50 tl atsana kral senden de kesecek mi merak ettim yaw 1723203548 Valla baktığımda ek hesap düz 10 bin di. Hiç eksi gözükmüyordu reis çözemedim ya neyse
  4. variares d d

banka ekpara limitleri

valla anlamiyorum ya normalde ne devlete ne bankaya kimseye borcum yok sadece garatntiden bir kac saatlik para cektim bir kac sonra geri yatridim ona mi kesti acaba 1723203375 Peki ya yapi kredi ye ne demeli bu hesap 1 dakkka bile eskiye düşmedi para girişi oldu 10 kusur tl kesmiş 😂 bu neden...
  5. variares d d

banka ekpara limitleri

knka her bankada hesbaim var cunku bazen nakit ihtiyacim oluyor gittigim her yerde her banka atm si olmuyor olmayinca nakit cekimde para kesiyor ne gerek var hepsinde hesabim var hangi banka varsa para cekiyorum o yuzden var ama ek hesap 2 bankada var onlarda acil ihtiyaclarda kullanirim diye var
  6. variares d d

banka ekpara limitleri

hepsi caz yapip kafa seviyor knk boser ben hepsini kapatip enpara denicem ya kredi karti kullanim ucreti yok fast ucreti yok onda da sikinti olmaz diye dusunuyorum
  7. variares d d

banka ekpara limitleri

yaklasik 4 aydir hic eksiye dusmedi iste sorun da orda :D EKSIYE DUSUNCE KOMISYON ALIYOR BILIYORUM DA kullanmayinca kesmesi garip
  8. variares d d

banka ekpara limitleri

kral yalan soyleyecek halim yok ya hesaplarima tanimli ek para var ornegin 4 aydir kullanmiyorum hesaba bir para girisi oldu hemen 50 tl 60 tl kesmisler mesela ek de gördüğün gibi garanti bankasi 22 kusur kesmiş kullanmamış olmama rağmen
  9. variares d d

banka ekpara limitleri

hemen hemeen her bankada ek hesabim var yapi kredi 15k tanimli ek hesabim var ayda 50 lira civari kesiyor garanti de 10k vardi o da para kesmeye basladi ve hemen kapattim yapi kredi yi kapatmayi dusunuyorum. enpara hesabaim var. bircok islemden para almiyorlar acaba enpara ekhesabi acsam...
  10. variares d d

kredi kartı hesap kesim tarihi

teşekkür ederim
  11. variares d d

kredi kartı hesap kesim tarihi

en para kredı kartım var hiç kullanmamıştım hesap kesim tarihi 01/07/2024 hesap kesım tarihinde yanı ayın 1 ınde urun alsam ödemesi diğer aya sarkar mı ? diğer ay ödemek istiyorum çünkü
Top Bottom