Arama sonuçları: *

1. Y

Kredi kartı borcu ödenmezse ne olur?

230k motor için kredi çekmiştim 5. Ay da odeyememeye başladım 3 ay sonra haciz geldi 5 ay olduğunda ailenin kaldığı eve haciz geldi ve benim adıma ait olmasa bile ikametim orası olduğu için yasal olarak bütün ürünleri not alıp değer birimine aktardilar bana ya eşyalar ya da taksitle ödeme...
  2. Y

Sigortasız kredi nasıl çekerim

eğer müşterisi değilseniz ve 27 yasından kucukseniz maximuma katılanlara cok iyi fırsatlarla kredi veriyorlar bir deneyin bakalım
  3. Y

Sigortasız kredi nasıl çekerim

sadece 3 aydır kuryelik yapıyorum gecen denizbanktan kredi kartı basvurusu yaptım baska bankalara borcum olmasına rağmen 135k kredi limiti verdi dene istersen bankaları tek tek
  4. Y

yeni basvurdugum kartin limiti hatali

artı paraya benziyor gibi
  5. Y

yeni basvurdugum kartin limiti hatali

yarına aktif olur olmazsa müşteri hizmetlerini ararsın
  6. Y

kredi kartından taksitli nakit avans çekimi

nakit avans kredi kartı limitinizden cekiyor ek değil diye biliyorum benim 110k limitli kredi kartı var ben her zorda kaldığımda ordna nakit avans cekiyorum eğer ek olarak nakit avans basvurusu varsa ona hic bulasmanı tavsiye etmem cok yuksek faizler cıkarıyorlar
  7. Y

Akbank Chip Para Sorunu

hepsiburada da falan gözüküyor chip para ordan baktın mı
  8. Y

Akbank Chip Para Sorunu

şok marketlerde geçiyor git ordan dene 10 tl lik bir şeyle chip para deyince anlamazsa puandan çekin diye soyle yeni kasiyerler anlamayabilir :D olmazsa ara bankayı hemen hallederler
  9. Y

Kredi Kartı için Banka Önerisi Verir Misiniz?

nasıl bir sorun olabilir ki ?
Geri