Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

Fastpay güvenilir mi

Fastpay güvenilir. 900TL bedava Steam cüzdan kodu aldım zamanında. Denizbank'a ait.
  2. yigitrocks

fastPay geri ödemeleriniz geldi mi?

Benim az önce geldi beyler.
  3. yigitrocks

fastPay geri ödemeleriniz geldi mi?

810* o.O2
  4. yigitrocks

Başkasının fastpay hakkını kullansam ban yer miyim?

İnş iadeleri yaparlar. 1 hesaptan daha yapıcam. Evde kimlik satıcak başka biri kalmadı yoksa daha yapardım. 1639240663 Keşke aşiret olsaydık o zaman paranın içinden geçmiştim.
  5. yigitrocks

Kampanya bugün 12'de bitiyor değil mi? Birkaç hesaptan daha yapayım öyleyse.
  6. yigitrocks

Ziraat sorunlu hocam. Başka kart ile deneyin. Bende de Ziraat var, internette okudum Ziraat'le niyeyse olmuyormuş. Kuvveyt var bide onunla denedim oldu.
  7. yigitrocks

Bilmem olmaz heralde. Ben direkt kart ile almaya çalışınca hata veriyor niyeyse. Hepsini ilk bakiye yükleyip öyle aldım ben. 1639231364 Ziraat mi?
  8. yigitrocks

Umarım olmaz. Aynı kart ve mail üzerinden 7 tane hesaptan yaptım.
  9. yigitrocks

Fastpay papara kartımı kabul etmiyor

Ben de yükleyemiyorum 2 gündür. Sistemsel sıkıntı var o zaman. Hiç kredi kartına para yükleyip denemeyeyim boşuna o halde.
  10. yigitrocks

Fastpay papara kartımı kabul etmiyor

Benim de banka kartımı kabul etmiyor. Sadece kredi kartıyla oluyor sanıyordum. Banka kartıyla da oluyor mu?
  11. yigitrocks

18 yaşından küçükler karakola yalnız gidebilir mi

Cumhurbaşkanı dahil milyonlarca insanın kimlik bilgisi çalınmış halde zaten. Çok da takmamak lazım. Büyük ihtimal hiçbir şey olmaz zamanını boşa harcamış olursun.
  12. yigitrocks

Ziraat Bankası Hesap Kart Açma Ücreti Ne Kadar?

Herhangi bir ücret ödemiyorsun. Sadece hesabına 200TL yatırman gerekiyor açtırdığın zaman. O da sende kalıyor.
Top Bottom