Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

Bu Videodaki Müzik Ne ?

2. Apu Mühendisi

Cidden Rap'i Severek Dinleyen Var mı?

Ok boomer
  3. Apu Mühendisi

Dinlediğiniz En İyi Oyun Soundrackti Nedir ?

Fitgirl Koktu
  4. Apu Mühendisi

Üff Crysis 2 Menüsü ... Gördüğüm En iyi menüydü
  5. Apu Mühendisi

Ben Başlıyorum Assassin's Creed Odyssey Main Theme
  6. Apu Mühendisi

Tuttu Fırlattı Kalbimi Arapça Oku Dinle İzle

E Allah kabul etsin o zaman
  7. Apu Mühendisi

Yeni Trap Beat Yaptım (7)

Hocam Giriş biraz uzun sürmüş Ayrıca tam olarak bir ptalama yapamamış Bence daha yüksek bir patlama yapmalı
  8. Apu Mühendisi

O Ses Türkiye Rap (!) Rezilliği

Bende 2012'den beri dinliyorum Bende başladığım zaman İlkokul 1'e gidiyordum Ne biliyim Bana da Trap aynı geliyor. Zevklere Göre değişiyor
  9. Apu Mühendisi

Killa Hakan Ayrı O Çok Kurallı Okuduğu İçin Öyle Zaten Killa Hakana Flow Yapmıyor Demek Aptallık
  10. Apu Mühendisi

Kaliteli Trap > Kalitesiz Oldschool Diyelim 1616835575 Yav hocam hadi Murda neyse de Lil Zeyinkinde Nerde Flow Var. Yapma Etme Akış Sağlanamayınca ***** Saçma Şeyler Zırvalıyor Duymuyor Musun
  11. Apu Mühendisi

Klik Klak Blum 1616835410 Hocam Bunun Yüzdesine Bakmak Lazım Trapte Kaç Şarkı Kaliteli , Oldschool da kaç şarkı kaliteli diye
  12. Apu Mühendisi

O şarkıları bende beğenerek dinliyorum Zaten Benim Lafım içi boş şarkılara
  13. Apu Mühendisi

Flow Diyorum Canım Benim Flow Lirik Ayrı Trapte Liriği Geçtim Flow bile yok ( Çoğu Şarkıda) (İstisnalar Kaideyi bozmaz , Bir kaç şarkı güzel)
  14. Apu Mühendisi

Ceg'in Trapini Bende Beğeniyorum Zaten Sıkıntı Trapin Kötü Yapılması.
  15. Apu Mühendisi

Neyse Kanka Bu işin bir sonu yok Bu iş bir yere varmaz İyi günler
  16. Apu Mühendisi

Kulağa Güzel gelen Bir şey Bulamaman seninle Alakalı bir durum da Ama Hala Attığım Mesajı Okumuyorsun. Bak Yukarda Sana Rapin Türlerinin Örnekleri Olan Post Attım Kaç Kere Rapin Protest ve battledan ibaret olmadığını söyliyeceğim sana. Öyle bir şey düşünmüyorum. Kendi kendine algı oluşturma Çok...
  17. Apu Mühendisi

Hocam Ben izlemiyorum Zaten İnstada Karşıma Çıktı. Yoksa Tv İçeriklerini bende beğenmiyorum 1616833273 Ayrıca Önemli Olan Beat Olsaydı Oyun Havasının Beat'ini Kullanan Şarkı Yerden Yere Vurulurdu Rezalet Muamelesi Görürdü. Ama Flow Olunca Çok da güzel kulağa hitap ediyor.
  18. Apu Mühendisi

Aynen Kanka Çok dinlenmesi geliştiğini gösterir zaten. Ayrıca Old School Altyapı Lirik Güzel Olduğu zaman çok da güzel kulak doyuruyor. Asıl Trap dediğimiz sadece kafa sallanılan müzik kulak doyurmuyor. 1616833059 Yarışma TV'de Değil.
  19. Apu Mühendisi

Para Kazanmaları , Çok Dinlenmeleri Kaliteli Olduklarını gösterir mi ? Ayrıca Lütfen Videolara bir göz at. 1. videodaki arkadaş ile 3. videodaki arkadaşı karşılaştır Sence Hangisi Daha iyi ? Dürüst Ol Rap Artık Ticaret Meselesi , Poptan Farkı kalmadı. VE Ben bu durumdan rahatsızım Ayrıca...
Top Bottom