Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Spotify Tüm şarkıları indirmek

Beğenilen listesinde varsa direkt indirme butonuna bas. Hepsini indiriyor
  2. Berk Atmaca

Phonk hakkında ne düşünüyorsunuz?

Açıkçası mükemmeliyetçi kişiliğim buna şuan izin vermiyor. Biraz mix yapmam lazım. Birkaç plugin eksik ve sesler çok diri duyuluyor. Birkaç gün içinde konu açarım zaten.
  3. Berk Atmaca

Phonk hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dostlar selam, hobi olarak FL kullanan birisiyim. Phonk yaptım öylesine. Nasıl yapılıyor merak ettiğim için yaptım. Cidden yapmak aşırı keyifli. Bir tane -demo diyim- yapıp gruba attım "yayınlasana olm" tarzında tepkiler aldım.Tepkilerden birini aşağıya atıyom. Buraya proje bitmeden atmak...
  4. Berk Atmaca

Yaptığım Şarkı Nasıl Olmuş?

Flowlarını geliştirmen lazım bence.
  5. Berk Atmaca

Spotify'de kaç tane beğenilen şarkınız var ?

Yok la içi çöplük gibi
  6. Berk Atmaca

250-300TL'ye gitar alınır mı?

O kadar uçtu mu yahu? Alınır bence.
  7. Berk Atmaca

Beat nasıl olmuş? (74)

Memphis vocal çok kulak tırmalıyor üstünde gelen sound ile. Sanırım highlar çok patlıyor oyle hissettim. EQ ile çozülebilir büyük ihtimalle. Phonk çok az yaptığım için fazla hakim değilim ama heavy phonk olarak geçiyor sanırım.
  8. Berk Atmaca

Spotify GT yapalım yeni şarkılar keşfedelim

Attım takip ^^ https://open.spotify.com/user/2evcr767648si4d2u7o89skj1?si=fa2c6ff98aad46de Takip edeni bende ederim ^^
  9. Berk Atmaca

ÜCRETSİZ APPLE MUSİC (4 AY)

Kamera ayarlarından "QR Kodları Tara" özelliğini açın
  10. Berk Atmaca

Evde pena niyetine kullanabileceğim zımbırtı onerisi istiyorum.

Nazı yani :rolleyes:o.O2 Var ama yanii gidip bana çubuk ver demeye çekindim k<lsbdfaskdf 3-5 güne gider alırım ya tatil zaten.
  11. Berk Atmaca

Hocam valla yok bundan ya. Olsa on numara olur. 1636827329 Evde yok ki bundan :d
  12. Berk Atmaca

Nasıl yani hocam? bildiğimiz fermuar ile mi? Biraz değişik ses çıkarması olası.
  13. Berk Atmaca

Tam şu anda deniyorum :d
  14. Berk Atmaca

Çok ince ya. haaa şu plastik tarzında renkli genelde fosforlu renklerde olur işte turuncu sarı yeşil. var onlardan deneyim. Denediklerimi paylaşıcam.
  15. Berk Atmaca

50 kuruş mantıklıymış aslında :dd Deneyim bakalım. Bir deneyim ya.
  16. Berk Atmaca

Dostlar selam bir süredir evde youtube üzerinden gitar çalmayı oğreniyorum ve bugün tırnağımı iyice leş ederek kırılmasına sebep oldum. Bundan mütevellit pena arayışına gittim. Beni 2 gün kadar idare edebilecek bir alternatif içindeyim. Neler yapılabilir? Eski kredi kartı/banka kartı maalesef...
  17. Berk Atmaca

Beat nasıl olmuş? (66)

Beatin düştüğü yer bence olmamış. Kicklerde bence bi tık daha sert olabilir ama on numara olmuş.
  18. Berk Atmaca

Yeni başlayan prodüktörler için sıklıkla önerilen MIDI klavyeler

Vakit ayırdığın için teşekkür ederim. MIDI klavye olmadan da Fl de birşeyler yapılabiliyor çoğu kişinin de yapabildiğini gordüm fakat olsa on numara olur. Bende başlayalı 1 ay anca oldu. Henüz emekleme aşamasındayım. Yakında iyi işler çıkardığımı gormeyi çok istiyorum ve bunun için çalışıp...
  19. Berk Atmaca

Yeni başlayan prodüktörler için sıklıkla önerilen MIDI klavyeler

Hocam çok teşekkür ederim. Birkaç sorum var size. Fl studio kullanmaya yeni başladım ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Çok hevesliyim ve bu işi ciddi anlamla onemsiyorum fakat mix masterin yapamıyorum ve melodi yazacak enstrüman bulmakta zorlanıyorum...
Top Bottom