Arama sonuçları: *

1. BugategAyas

Albümün İlk Şarkısına Klip Hazırladım | Evim Sensin (2012 Yapımı)

Yorum için teşekkür ediyorum.
  2. BugategAyas

Albümün İlk Şarkısına Klip Hazırladım | Evim Sensin (2012 Yapımı)

Yeni çıkardığım albümümün ilk parçası olan ve albüme adını veren Seni Nasıl Sevseydim'e video klip hazırladım. 2012 yapımı Evim Sensin filminden kesitlerle hazırladığım video klip hakkında görüşlerinizi buraya bekliyorum. Keyifli izlemeler ve dinlemeler...
  3. BugategAyas

Piyano sesi için uygulama veya plugin önerisi .

reFX Nexus VST içindeki piyano bence işini görür.
  4. BugategAyas

Uzun Süredir Bu Müziği Arıyorum

Adam tüm forumlara konu açmış. Burası, SDN, DH...
  5. BugategAyas

Spotify'da Kamyoncular ve Uzun Yola Gidenler İçin 100+ Şarkı Çalma Listesi

2 Yıldır Hazırladığım ve Uzun Yol Şoförlerinin Tercih Ettiği Türde Şarkılar İçeren Çalma Listemi de Sizinle Paylaşmak İstedim. Yola Çıkacaksanız Yakın Zamanda Tatil İçin Falan ya da Tatil Dönüşü, Tercih Edebilirsiniz. Hiç Olmadı Aranızda Hâlen ETS 2 Oynayan Varsa, Arkaplanda Çalabilir.
  6. BugategAyas

Bugateg Ayas & Jadoocal Lab. - Geçmiş Olsun (Single Albüm)

Tüm Dijital Müzik Marketlerde 📝 Şarkı Sözleri / Lyrics; İçimde açan sihirli çiçek, Aşkın yoksa nasıl büyüyecek? Hangi kalbe çıkmış ki yolum, Sol yanımda yangın nasıl sönecek? Yâr! Hiç umut yok mu? Sar, Özlerim senin kokunu. Yanarsın ah, Bir gece ben gibi hayallerinde. Islanır o, Gözlerin...
  7. BugategAyas

Bugateg Ayas & Ayşe Seher İlhanlı - Soytarı (Summer Dance Music)

Şarkının Dijital Müzik Platformlarında dağıtımı için gerekli göndermeleri yaptım. 14 Haziran'da Meta müzik kütüphanesi, YouTube Music, Spotify ve Apple Music gibi pek çok platformda yayında olacaktır. Keyifli dinlemeler! Yorumlarınızı ister buradan, isterseniz de YouTube, Soundcloud gibi...
  8. BugategAyas

Bilinmeyen Harika Sanatçılar #1 - Night Keepers

Beni de listeye yazın hocam. Harika değilimdir belki ama bilinmiyorum :D Spotify Sanatçı Profilim; https://open.spotify.com/intl-tr/artist/41XFm03v6iYu1uaEPS8mKI?si=piUUhInDS0y-RCRr8LYsPw
  9. BugategAyas

Bugateg Ayas & Yurdal Zengin - Biraz Sessizim | Yaza Hit Müzik

Şarkı sözlerinin ve aranjesinin tamamen bana ait olduğu "Biraz Sessizim" parçasını Spotify, Deezer, Apple Music, Soundcloud, YouTube ve pek çok Dijital Müzik Platformunda yayınladım. Keyifli dinlemeler... :) Spotify...
  10. BugategAyas

Kendi Single Albüm Müziğimi Yayınladım! Söz ve Aranje Bana Ait

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Hocam o şekilde indirmek müzik kalitesinin içinden geçiyor ya yine de siz bilirsiniz
  11. BugategAyas

Bugateg Ayas & Aydan Işık - Mevsimler Seni Söyler (Türkçe Trance)

"Ne Manâ Kaldı" adlı parçamdan sonra Trance ağırlıklı yeni parçamı da yayınladım. Keyifli dinlemeler.
  12. BugategAyas

Müzik prodüktörüyüm nasıl para kazanırım?

Hacım bu konu hakkında bana özelden detay verebilir misin rica etsem?
  13. BugategAyas

Orijinal MP3 ya da FLAC dosyasını atabilirim hocam?
  14. BugategAyas

Bu manyak bir şey abi: Suno AI ile Şarkı Yapın

Profesyonel Parçam, buyrun; Album Cover:
  15. BugategAyas

Söz / Aranje: Bugateg Ayas Müzik / Vokal: Arzu Ilgaz Şarkı Sözleri / Lyrics: Verdiğin huzur hiç bitmez sandım, Ela gözlerinin rengine kandım. Sevdanla saran ateşte yandım, Çırpındım durdum da duymadın. Ne manâ kaldı, Yüreğim yandı. İstedim ki sev beni, Sar yaralı kalbimi. Baharım ol...
Top Bottom