Arama sonuçları: *

• Users: Bukr3j
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Bukr3j

6.35mm Jack girişi olan bilgisayar ses kartı var mı?

Kendi kendime elektro gitar öğrenmek istiyorum ve amfi yerine ses kartı ile bilgisayarımdan ses almak istiyorum. Önerebileceğiniz, tercihen PCIe, ses kartları var mı?
  2. Bukr3j

Ibanez RG 370 B sıfır ayarında ikinci el ne kadara satabilirim?

Elimde sıfır gibi ikinci el RG 370 B elektro gitar var. İkinci elde ne kadara satabilirim?
  3. Bukr3j

Elektro gitar temellerini öğrenebileceğim bir YT kanalı önerebilir misiniz?

Elektro gitar aldım ve çalmayı öğrenmek için kursa gitmeyi planlıyorum ama kurs ücretleri zamlandı bende en azından temelimi öğrenmek için YT den videolara bakmaya karar verdim. Önerebileceğiniz bir YouTube kanalı var mı?
  4. Bukr3j

F/P Elektro Gitar önerebilir misiniz?

İkinci el galiba, uyguna mı aldım kazıklandım mı şimdi?
  5. Bukr3j

Elektro gitar için ses kartı önerebilir misiniz?

Yeni elektro gitar aldım ama amfi alamadım param yetmedi. Amfi yerine ses kartı alacağım F/P ses kartı önerileriniz var mı? Bütçe 1.5K
  6. Bukr3j

Bu! Ama orada 12 ye satıyorlar???
  7. Bukr3j

Bu 10K lık gitar'ın sarı rengi var mı? Bir gitarcı dan buna benzer bir gitar görmüştüm sesi falan içime aşırı sindi ama modelini hatırlamıyorum. Sarı rengini görürsem çıkartırım.
  8. Bukr3j

Bütçe konusunda çok bir kısıtlama yok, 10.000 civarı da olabilir sıkıntı değil. J-Pop ve J-Rock çalmak istiyorum.
  9. Bukr3j

Elektro gitar önerebilir misiniz?

Yakınlardaki gitar satan bir mağazaya gittik sordum önerdiği gitar bu: https://www.1enstruman.com/washburn-sonamaster-s2hmrd-elektro-gitar
  10. Bukr3j

Elektro gitar önerebilir misiniz?

Ucuz yollu F/P bir elektro gitar almak istiyorum. Bu gece satın alacağım. Kavga etmeyin sadece öneride bulunun ve bilginizi paylaşın. Çalmak istediğim şarkıları listeyeleyim: Number One - Shiro Sagisu Ichizu - King Gnu Seventeen - Yoh kamiyama Shiruetto - KANA BOON BLACK MEMORY - THE ORAL...
  11. Bukr3j

Dinlediğiniz zaman ulti açtığınız şarkılar/müzikler?

1657228245 1657228259
  12. Bukr3j

Old Türkçe Arabesk şarkıları. PLAYLIST

Çoğu video kullanılamıyor, AH LAN... :(
Top Bottom