Arama sonuçları: *

1. D

Elektro gitar alacağım önerir misiniz?

Kankam bende yılbaşından önce almıştım ibanez marka bide araya yılbaşı falan girdi 5k ya bulamn zor 0 şeklinde 2. el temiz falan bulabilirsin ama belki. (Not: Hepsiburada ve Trendyol benzeri yerlerden hepsi bir arada paket almanı ASLA ASLA ASLA önermem SAKIN ALMA)
  2. D

Başlangıç için elektro gitar ve amfi önerileri

türlerin ismine pek hakim değilim ama genelde hayko cepkin , pentagram arada metallica vs dinliyorum 1694901060 bakacağım sağ olun
  3. D

amfi için bütçe biraz ayarladım 2. el 2500e falan alacağım herhalde peki sizin önerdiğiniz elektro var mıdır?
  4. D

Elektro gitar ve amfi önerisi

ilk elektro gitarımı alacağım başlangıç için 8k bandında elektro gitar 2.5k bandında amfi önerisi istiyorum arkadaşlar. Genelde hayko cepkin, pentagram tarzı dinliyorum o yüzden manyetikleri hss veya hsh olursa iyi olur marka model önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar
  5. D

6 ila 9k arası elektro gitar ve 1k fiyata da amfi arıyorum amfi 2. el olacak büyük ihtimal 1k ya bulmak zor eğer bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
  6. D

Spotify hakkında sorular...

Her şey aynı sadece daha ucuz. Bu arada öğrenci alacaksan papara ile öde öğrenci 15tl iken 10 tl geri veriyo5 tl ödemiş oluyon
  7. D

Sevmemeliyiz AI cover yaptım yorumlar mısınız?

Eline sağlık. Peki bu AI cover nasıl yapılıyor kanka anlatabilme şansın var mı? Araştırdım ama yapamadım ben @ijustfaruk
  8. D

Müzik Hakkında Her şey

https://www.enstrumarket.com/madison-meg-2ts-elektro-gitar @Letrion dostum "Gitar Dersi" Youtube kanalı bu elektro gitarı önermiş hatta videosunda da çalmış sizce nasıl başlangıç için iyi mi beni nereye kadar idare eder? Ve bunun yanına akşamları da çalabileceğim komşuları rahatsız etmeyecek...
  9. D

Müzik Hakkında Her şey

Uzman olmadığım için kendi başıma çıkarıp takmak istemiyorum yakın zamanda müzik kursuna başlayacağım belki o zaman onlarla birlikte değişirim sağ ol önerin için.
  10. D

Müzik Hakkında Her şey

@Letrion gitar tellerim dura dura biraz paslanmış gibi çıkarıp takmadan nasıl temizleyebilirim?
  11. D

Müzik Hakkında Her şey

0 alma taraftarıyım hocam siz bana en fiyat performans gitarı söyleyin çok pahalı olmicak biçimde
  12. D

Müzik Hakkında Her şey

Fazla bilgim yok ben sana şöyle diyim hayko cepkin, barış akarsu tarzında çalmak istiyorum. Akşamları canım sıkıldığında da çalmak isterim gürültü rahatsız etmesin. Piyasayı hiç bilmiyorum ama bütçe 1-2k ama 1k ya yakın olursa çok iyi (tabii kaldıysa bu fiyata) eğer bu fiyatlara olmaz dersen sen...
  13. D

Müzik Hakkında Her şey

@Letrion merhaba dostum yakın zamanda elektro gitar kursuna gitmeyi düşünüyorum elektro gitar almam gerekecek evde tekrar etmek için yardım nasıl bir model vs seçmem lazım yardımcı olabilir misin acaba?
  14. D

En son dinlediğiniz 3 şarkı

Barış Akarsu-Merhaba Barış Akarsu-Resimdeki Gözyaşları
  15. D

Saz/Bağlama önerisi.

Saz kursuna başlamayı düşünüyorum çok giriş seviyesi olmasın sonra bir tane daha almak zorunda kalmak istemiyorum bir tane alıp uzun yıllar kullanmak isterim önereceğiniz modelleri bekliyorum
  16. D

Kartal/Maltepe civarlarında müzik kursu (Gitar , Elektrogitar ya da saz için)

Soru başlıkta önerebileceğiniz yerler var mı ücretleri ne kadardır onları da yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Top Bottom