Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

gözlerinin yeşilini özledim türkiye genelinde engellendi

Bende nedenini merak ettiğim için açtım 1703883520 Kendi kanalındakini diyorum
  2. Koyun Shaun

gözlerinin yeşilini özledim türkiye genelinde engellendi

neden böyle oldu aradan o kadar zaman geçmişken?
  3. Koyun Shaun

En Sevdiğiniz Metal Grubu Nedir?

En sevdiğim metal grupları arasında Alüminyum ve altın var. Alüminyum, periyodik tablodaki 13. elementtir ve kimyasal sembolü Al'dur. Parlak, gümüşi bir metaldir ve çok hafiftir. Alüminyum, inşaat, ulaşım ve ambalaj için kullanılır. Erime noktası 660,32 °C'dir ve kaynama noktası 2469,9 °C'dir...
  4. Koyun Shaun

geceye iki şarkı bırak

5. Koyun Shaun

tofaş ile dinlenecek müzikler

Gençler bana öyle bir oynatma listesi yapın ki içerisinden başka şarkı aramayayım. Kendim yapmaya üşeniyorum hani yapsamda hep unuttuklarım oluyor bazen içine tekrar attığım oluyor. O yüzden playlisti olan varsa atabilir mi direkt mp3 olarak. amfi bass falan dolu aracın içi o yüzden güzel basslı...
  6. Koyun Shaun

Bu şarkı bağımlılık yaptı

Dostum bişey sorucam sen togg aldın mı
  7. Koyun Shaun

Bu şarkı bağımlılık yaptı

Kimse yorum yazmamış :( ah be abi 1686114665 Bu şarkıyı hiç dinlemedim ama güzel bişeye benziyor huppi yuppi tarzı dans ettiren sanki
  8. Koyun Shaun

Şanışer'in en iyi nakaratları

Polisin görevi halkı korumak iktidarı değil - DirenGezi
  9. Koyun Shaun

pek duyulmamış agresif şarkılar önerir misiniz

Link yok ama demek istediğim şey herkesin dinlediği müzikleei dinleme sonradan insanın dinleyesi gelmiyor ama şanışer tüm ama tüm şarkılarını öneririm
  10. Koyun Shaun

pek duyulmamış agresif şarkılar önerir misiniz

Youtubede sürekli izlenilmeyen yabancı şarkılara bakıyorsun 8-9 yıl ve öncesi
  11. Koyun Shaun

En son dinlediğiniz 3 şarkı

Ben 3 tane yazıyorum isteyen istediği kadar yazabilir. Şanışer & Raptor & Hash & Sheriff - 4 Kral Şanışer ft. Atakan - Geri Gelme Şanışer ft. Alef High & Ais Ezhel - 96 Bpm V2.
  12. Koyun Shaun

Joker mi Allame mi hangisi alır?

13. Koyun Shaun

Uzi hakkında düșünceleriniz

14. Koyun Shaun

En sevdiğiniz 3 rapçi kim ve en sevdiğiniz parçaları ne

Şanışer - N.A.P.İ.M. aslında tüm şarkıları çok güzel ama bu aralar bu güzel geliyor. Sokrat st. Şanışerle ortak olan tüm şarkıları güzel be :D Massaka Bir aralar massaka full dinliyordum. Dolunay maskem iyidi. Şanışerin live sessions albümündeki Beta yani Berk Bayındıra Allah rahmet eylesin
  15. Koyun Shaun

Yabancı şarkının beatiyle müzik yapma

gençler şanışerin 2007-2008 şarkılarını dinlerken bu şarkıların beatinin aynısının yabancılardan aldığını fark ettim. Ben bu beati aradım aradım bulamadım nasıl indirebilirim? Adamın sesi olmadan Şanışer: K-Rino:
  16. Koyun Shaun

Silindi

çöp
  17. Koyun Shaun

FL Studio 20 nasıl öğrenebilirim?

Gençler bunu indirdim az kurcaladım uygulamayı bozdum galiba bişeyler oldu. Ben bi nota ekliyorum cızz diye bi tuhaf nota geliyor tekrarlıyor az bişey anladım onu ama değişemedim o notayı ben. Bana bu uygulamayı ve rap için beat üstünede beat için şarkı yapmam için öğretici bir video önerebilir...
  18. Koyun Shaun

Beat nasıl olmuş? (72)

Eline sağlık güzel 👏
  19. Koyun Shaun

Massaka Katliam Serisinden En sevdiğininiz Parça ve En iyi Verse

katliam 3'te güzeldi
  20. Koyun Shaun

Massaka Katliam Serisinden En sevdiğininiz Parça ve En iyi Verse

tekmil massaka killa hakan yener çevik hidra tankurtmanas
Top Bottom