Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

Şu Anda Ne Dinliyorsun?

manga
  2. LalaMüfik

türkçe rapte ilk 3ünüz kimler?

sevme açısından şehinşah hidra ve joker ama mantık bakımından en iyiler ceza hayki ve şehinşah her özellikte üst seviye bu mc ler
  3. LalaMüfik

Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

git kelime dağarcığını geliştir sonra gel türkçe rape saçma diyen biri şehinşah dinleyip şarkının yarısını anlamayan kitleden (bence)
  4. LalaMüfik

Spotify Rap şarkı önerisi

karma, kimsin sen , ıhtan, adrenalin , yaşamak öldürür,nefes alamıyorum
  5. LalaMüfik

Sizce Joker- Burry Dissleşmesini Kim Kazandı ?

modd tamamen jokere ettiğin küfürle tanına biri o zmaanlar canlı yayınını 300 kişi dinliyordu öşdasödas
  6. LalaMüfik

ewt beklemiyordum açıkcası modd ve uzide anca twitter anlamadığım tek şey bu uziyi türkiyede kim dinliyor?
  7. LalaMüfik

joker ama burrynin kariyerini asla silemez fazla punch yedi joker burry fazla cesaret etti ve bence rezilde olmadı yenildi sadece rakibi de joker yani ama bence jokerin bay bay da bu kadar tryhard yapması bile burrynin becerisini gösterir her ne kadar dinlemesemde
  8. LalaMüfik

En sevdiğiniz Rapçi kim ?

üstadlar hariç goat şehinşahtır hemen ondan sonra hayki saian hidra joker allame defkhan gibi isimler gelir buna itiraz eden de yak yak dinleyip itiraz eder
  9. LalaMüfik

Şehinşah- Darılmak Yok yorumu

bu şarkı şehinşahın üstadlar hariç goat olduğunu kanıtlayan parça autotune kullanmışcılar gelmeden 1609254965 cidden üst düzey bir parça olmuş bayıldım spotify gelmesini bekliyorum
  10. LalaMüfik

En sevdiğiniz Türk rapçi(ler)?

goat şehinşah hidra ve hayki ye de bayılırım , her ne kadar abartıldığını düşünsemde contra yı severim allame joker graldır goat demişken gelip bana üstadları demeyin adamlar adı üstünde üstat yani ceza sagopa fuat fuchs bunları ayrı tuttum
  11. LalaMüfik

K-POP fanı olmak istiyorum.

kanka massaka görmesin bu lafları :)
  12. LalaMüfik

K-POP fanı olmak istiyorum.

massakadan balona ayıp ettin :)
  13. LalaMüfik

RAP ÖNERİSİ İSTİYORUM

imza şehinşah verse dinlemeye doyamassın
  14. LalaMüfik

sizce türkçe repin en iyi verse 'i hangisi?

unutmuştum 1604153089 Peki bittiyse gidebilirsin
  15. LalaMüfik

sizce türkçe repin en iyi verse 'i hangisi?

bence sehinşah imzadaki verse ün rakibi az bulunur ben iyi şehinşah imza verse diyorum gerek rhyme gerek flow çok üst düzeydi sizin fikirlerinizi bekliyorum 1604152758 yazım yanlışı rap*
Top Bottom