Arama sonuçları: *

1. Loading.....

Üniversite okurken müzik aleti öğrenmek

biri kesin aslında ama 2 tanesinde ilerlemek istiyorum biraz zor olacak ama zor olan şeyleri başarmak daha cazip geliyor
  2. Loading.....

teşekkür ederim ancak hangisinden başlasam diye çok düşünüyorum bir türlü bulamadım :D
  3. Loading.....

evet sanırım bana psikolojik olarak da destek olur böyle şeyler asıl amacım maddiyat değil
  4. Loading.....

nasıl yapacağımı bilmiyorum forumu çok bilmiyorum
  5. Loading.....

daha 10. sınıfım :D son 3 denememin netleri 107 109 113 tü küsüratlıydı ama unuttum 1653516309 tyt 1653516346 tamamdır teşekkür ederim umarım bir umutla başlar o umutla devam ettiririm
  6. Loading.....

öyle olabilir doğrudur ancak mühendis bir abim var ve o da mühendislik yazma diyor yapacağım meslek kalmıyor sürekli elersem babam veteriner hekim o veteriner hekim olunmaz diyor annem eczacı o da keza aynı şekilde geriye de meslek kalmıyor kısacası
  7. Loading.....

tıpı aslında parası veya maddi herhangi bir şey için tercih etmek istemiyorum. benim amacım insan vucüduyla alakalı olan her şeyi öğrenmek ve o yönde araştırmalar yapmak, insan vucüduyla ilgilenmeyi tabiri caizse tamir etmeyi istiyorum tercih sebebim bu. size göre geleceği olmayabilir veya...
  8. Loading.....

biraz büyüklere yönelik bir sorum var şu an yksye çalışıyorum ve hedeflerim biraz yüksek ve kazanacağım üniversitede derslerin beni zorlayacağından eminim. Tıp okumayı düşünüyorum ve yanında müzik aleti de öğrenmek istiyorum. sizce mümkün müdür? hiç müzik aletleri ile ilgilenmedim yani 0'dan...
Top Bottom