Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

NO.1 İ SEVİYOR MUSUNUZ (NEDEN)

O Torku'nun değil mi? Neyse, konuya dönersek de ben her çikolatalı gofreti seviyorum. Ama erimiş olmayacak, böyle buz dolabında birkaç gün durmuş olacak ya da yemeden 10-15dk önce buzluğa atılıp soğumuş olacak... Dur bir mutfağa gideyim... 1663350486 Hiç dikkat etmedim ona. Arkadaş da...
  2. MeynnZenith

NO.1 İ SEVİYOR MUSUNUZ (NEDEN)

Ben olayı anlamadım, insan olandan mı bahsediyoruz yoksa çikolatadan mı?
  3. MeynnZenith

YouTube'dan şarkı indirmek

Teşekkür ederim. Görev Yöneticisi üzerinden korumaktan kastınız nedir?
  4. MeynnZenith

Bu direkt çalma listesini indirmiyor mu? Neyse, zaten hem dosya olarak gelmiyormuş hem de benim premium'um yok.
  5. MeynnZenith

Bana direkt dosya olarak lazım.
  6. MeynnZenith

Nereden girdiniz buraya? Sadece butonu çekmek yerine tüm ekranı çekebilir misiniz?
  7. MeynnZenith

Spotify var zaten de şarkıyı indirmem lazım. Spotify'da da göremedim indirme butonu gibi bir şeyi.
  8. MeynnZenith

Güvenli bir site midir?
  9. MeynnZenith

PC için istiyorum.
  10. MeynnZenith

YouTube'daki şarkıyı indirebileceğim GÜVENLİ ve VİRÜSSÜZ bir site önerir misiniz?
  11. MeynnZenith

Kaan Tangoze bunu nasıl yapıyor?

Gırtlağını yırtar gibi zorla, sen de yaparsın böyle.
  12. MeynnZenith

KPOP Reziliği Çok Kötü

Bu kadar abartı derecede fanatik olanlar ve kendinden başkalarına da hem zihinsel hem de fiziksel zarar verenler gerçekten çok fazla. Benim de böyle abartı tiplere hiç tahammülüm yok. Şu anime olayını da çok abarttılar mesela. Evet, isteyen istediğini dinler ve izler dedim ama bir noktada da...
  13. MeynnZenith

KPOP Reziliği Çok Kötü

Ben de K-POP dinlemem, nefret ederim. Dinleyici kitlesiyle de pek muhatap olmam. Ama herkesin kendi düşüncesi, müzik zevki vardır. Biri bir grubu ya da müzik türünü seviyorsa o kişiye direkt "m*l, a*tal, g*y" damgası vurmak hem ayıp hem de saygısızlık olur. İsteyen istediğini dinlesin. Bana ve...
  14. MeynnZenith

Ders Çalışırken Dinlenebilecek Müzik Önerisi

Müzik dinleyerek der çalışmak; çalıştığın süreçte alacağın verimi düşürür, soru çözerken, kitap okurken müzik dinlemeye alıştırır ve ileride gireceğin sınavlardaki ortamda müzik olmayacağı için psikolojik olarak seni olumsuz yönde etkiler. Mümkün olduğunca sessiz bir ortamda ders çalışıp soru...
Top Bottom