Arama sonuçları: *

• Users: Mithril
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Mithril

Elektro gitardan anlayanlar bakabilirmi?

İlk gitarımı alacağım acaba hangi modeli tercih etmeliyim? https://www.amazon.com.tr/dp/B01ERA9AV8?tag=akakceprime-21&psc=1...
  2. Mithril

Elektro gitar tavsiyesi

Koca forumda gerçekten gitardan anlayan kimse yokmu?
  3. Mithril

Elektro gitar tavsiyesi

Sizce aşağıdaki iki gitardan hangisini tercih etmeliyim ilk gitarım olacak. https://www.amazon.com.tr/dp/B01ERA9AV8?tag=akakceprime-21&psc=1...
  4. Mithril

Başlangıç gitarı tavsiyesi(elektro)

Evet 2. Elde piyasa çok iyi ama ilan yok hocam merkezde yaşıyorum ama yaşadığım şehir o kadar küçük ki hiçbir ilan yok maalesef. Hocam squier mm stratın fiyatı bayağı uygun önerir misiniz?? Millet çok fazla tahta kalitesinin kötü olduğundan bahsediyor ama zaten başlangıç gitarı alıyorum.
  5. Mithril

Hocam ses kartım hali hazırsa yok sadece sadece muhtemelen alacağım modeli belirtmiştim. Hocam benimde gönlümde 2. El var fakat param güvende gitar kategorisinde olmadığı için muhtemelen sıfır almak zorunda kalacağım.
  6. Mithril

Amfi olarak M-Audio M-Track Duo var Ama gitar olarak hiçbir fikrim yok. Çok fazla fiyat bandında çok fazla gitar var hem sıfır hem 2. El olarak. 4-5k arasında başlangıç gitarlarındanmı almak mantıklı yoksa bütçeyi 7-8k ya çıkartıp markalı birşeyler almakmı mantıklı yada markalı olanları 2.el...
  7. Mithril

Dinleyecek Müzisyen lazım

Motiyi patlamadan önce çok dinlerdim ama patlama dönemindeki şarkıları bende sevmiyorum. Yeni moti nin benim için lvbel c5 den çokda farkı yok.
  8. Mithril

Şanışer ve patronu bende çok dinlemiyorum ama tüm rapçileri yazdığınız için aklıma gelen son şeyleri yazdım. Baneva bana bana kalırsa en iyi yeni nesil şuanda. Bence hâla moti gibi keşfedilmeyi bekliyor piyasa tarafından.
  9. Mithril

Baneva, Aspova belki, eski patron,şanışer,murgs müzik zevki tabii ki kişiden kişiye değişir ama bence o rapçileri seviyorsan bunlarıda beğenebilirsin.
  10. Mithril

Hangi Tür Müzik Dinliyorsunuz?

Aga ben valla anlamıyorum artık birilerinin daş daş geçip geçmediğini.
  11. Mithril

O neymiş öyle 150 müzik 22 gb ise benim 2k lık listeyi 1tb hafıza bile kurtarmıyor. Bu arada apple müziği pc de kullanıyormusunuz?
  12. Mithril

Demekki hepsi flac hocam. Benimkiler 96kbps den 2500kbps e kadar karışık.
  13. Mithril

Vs gel
  14. Mithril

Sadece ses kallitesi olarak YT vs Spotify?

Benim bildiğim ikiside premium da en yüksek ses kalitesinde mp3 320kbps veriyor. Aynı yani.
  15. Mithril

Metal şarkı önerisi istiyorum

Samurai like a supreme Samurai chippin in Samurai Samurai Anlayacağınız Samurai.
Top Bottom