Evet 2. Elde piyasa çok iyi ama ilan yok hocam merkezde yaşıyorum ama yaşadığım şehir o kadar küçük ki hiçbir ilan yok maalesef. Hocam squier mm stratın fiyatı bayağı uygun önerir misiniz?? Millet çok fazla tahta kalitesinin kötü olduğundan bahsediyor ama zaten başlangıç gitarı alıyorum.
Hocam ses kartım hali hazırsa yok sadece sadece muhtemelen alacağım modeli belirtmiştim. Hocam benimde gönlümde 2. El var fakat param güvende gitar kategorisinde olmadığı için muhtemelen sıfır almak zorunda kalacağım.
Amfi olarak M-Audio M-Track Duo var Ama gitar olarak hiçbir fikrim yok. Çok fazla fiyat bandında çok fazla gitar var hem sıfır hem 2. El olarak. 4-5k arasında başlangıç gitarlarındanmı almak mantıklı yoksa bütçeyi 7-8k ya çıkartıp markalı birşeyler almakmı mantıklı yada markalı olanları 2.el...
Şanışer ve patronu bende çok dinlemiyorum ama tüm rapçileri yazdığınız için aklıma gelen son şeyleri yazdım. Baneva bana bana kalırsa en iyi yeni nesil şuanda. Bence hâla moti gibi keşfedilmeyi bekliyor piyasa tarafından.