Arama sonuçları: *

1. Reverse Flash

Şu Anda Ne Dinliyorsun?

Organize-Salah (az önce)
  2. Reverse Flash

KHRBR Nasıl Buldunuz? [Ati242, Uzi, Batuflex, Lvbel C5, Motive, Murda]

Ben beğendim güzel olmuş. Lvbel c5 dinlediğimde konsere gidesim geliyor bu çocuğun konserleri çok iyi olur gibi
  3. Reverse Flash

En İyi Newschool Mc Kimdir?

Motive,Uzi,Ati242,Baneva bu arkadaşlar güzel işler yapıyor. Aklıma gelmeyen bir iki mc daha olabilir.
  4. Reverse Flash

Uzi'nin Makina'dan daha iyi şarkısı var mı?

Kardeşim ben zaten konuya güzel cevaplar yazdım. Uzun zamandırda forumda bulunuyorum. Son zamanlarda çok fazla troll hesap görüyorum ve güzel konuştuğum halde boş yapan olursa bende yazarım bişeyler.
  5. Reverse Flash

Banlayacak varsa buyursun banlasın. Benden önce banlanması gereken bir sürü insan var forumda dostum. Durduk yere sen ne zıplıyorsun konuya? Konuya attığım ilk mesaja bak ve sonrasında gelen cevaplara bak. Kavgaya dönüştürdüğüm bişey yok :)
  6. Reverse Flash

Sansürlü diye de değiştirdim valla anlaşılmaz diye. İstersen özelden yazayım :)
  7. Reverse Flash

Forum gereksiz dolmuş ne zaman temizlenir acaba merak ettim.
  8. Reverse Flash

Hiç bir ünlüye fan değilim. Kulağıma güzel gelen her türlü müzik türünü dinleyen güzel işe hakkını veren bir insanım. Yaşın benle denk değilse muhattap olma. Troll seni.
  9. Reverse Flash

İşine bak hadi
  10. Reverse Flash

Kendi düşüncelerinizi genel düşünceymiş gibi yansıtmayın. İyi şarkısı yok derken BENCE eklemeyi unutmayın. Umrumda Değil Davetiye Paranoya Favela Düş Yakamdan bunları dinleyebilirsin. Makinayı beğendiysen Favela ve Umrumda değil parçalarını dinle önce.
  11. Reverse Flash

Freestyle sonucum (rap)

Ne anlatıyonuz olm
  12. Reverse Flash

O Ses Türkiye Rap (!) Rezilliği

Buna katılıyorum zaten. Hidrada trap altyapı üzerine kuruyor şarkılarını.
  13. Reverse Flash

Bir örnek daha vermek istedim Uzi kardeşimizin piyasaya girdiği şarkı. Birde son parçalarını dinle.
  14. Reverse Flash

2 şarkı arasında 1 sene var. Farklılık gayet anlaşılabilir. Bu old school rap olsaydı değişen tek şey söz olurdu :D
  15. Reverse Flash

Killayı çok anlayan insan yok. Mesela onlar genelde yeni nesil rapçileri seven dinleyen insanlar oluyor. Ben ilkokul 1 den beri rap müzik dinliyorum Cezanın Intro şarkısı ile başladım. New School Old School dinlediğim yüzlerce rapçi oldu. 2012-2013 de İzmir Türkiyede en çok rap müzik yapılan...
  16. Reverse Flash

Herkes aynı benzer flowu yani akışı yapacak diye bişey yok ki. Killa hakan içinde aynısını söylüyolar flow yok vb ama o da bir flow dostum.
  17. Reverse Flash

Dostum... Bu şarkılarda cidden flow yokmu? Lütfen flow nedir bir öğren. Eh baba şarkısını severim ama diğerini açıp dinlemem. 2 şarkıda akıyor ama.
  18. Reverse Flash

Hadise ablamız neredeyse 20 senedir müzikle uğraşan bir ablamız. Kariyeri bi çoğunuzun yaşından daha büyük. Biriktirdiği deneyim tecrübe müzik kulağı ve önceki O Ses programlarında Jürilik yapması yarışmaçı yetiştirmesi onu bu programda Jüri yapıyor. Daha iyi seçenek varmı var tabi ama piyasada...
  19. Reverse Flash

Ayrıca ben sana beat altyapı derken sen hala lirikalite diyorsun. Rap müzik hala lirikaliteden ibaretmiş gibi davranıyorsun. Yeniliklere açık olmazsanız ilerleme göremezsiniz. Trap müzikde bir gün değişecek yerine yeni bir tarz gelecek. Yeniliklere açık olun. @Apu Mühendisi iyi günler güzelim
  20. Reverse Flash

Dostum altyapı gelişti diyorum sen bana hala lirikaliteden bahsediyorsun. Güncel piyasa lirikalite istemiyor ve gerekde yok. Şuan Trap altyapılar beatler Old Schoolun 10 gömlek üstünde diyorum ben sana kafiyelerde öyle. Ayrıca Anavatanında bu kadar tatava yapılmıyorken Old School rapi kendi...
Geri