Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Flac Müzik Biçimi İçin Site Önerisi

Dostum bu gerçek flac değil maalesef kalite çok kötü
  2. Ritim Ustası

Bilgim yok maalesef
  3. Ritim Ustası

Dostum site iyiymiş ne zaman açılmış bu site bi ton parça var PC de şimdi hepsini flac indirmek sıkıntı tekrardan bir de depolama da sorun
  4. Ritim Ustası

İlk Defa Müzik Yaptım Sizce Nasıl?

Valla nasıl yapıldığı önemli değil ben beğendim herkes de şarkı söyleyecek ses yok yapay zeka ile duygularını anlatmak güzel bir şey aslında PC de 100 binden fazla müzik var bu zamana kadar milyon tane müzik dinlemişimdir ünlü olup beş para etmez parçaları olanlar var bu onlardan milyon kat iyi
  5. Ritim Ustası

Bu manyak bir şey abi: Suno AI ile Şarkı Yapın

Bu uygulama ile herkes birbirine diss atmaya başlar 🤣 yalnız parçaları silme seçeneği yok kalıcı olursa sıkıntı ama parçalar efsane güzel oluyor
  6. Ritim Ustası

Yaptığımız müziği indiremiyor muyuz
  7. Ritim Ustası

Ben bu uygulamayla iş yerindeki arkadaşı bi çıldırtayım 😀 1705195119 Harbiden de öyle sesi çöp olup autotune kullananlar vardı artık onlar piyasadan hepten silinir
  8. Ritim Ustası

Güzel olmuş uygulamayı kullanma fırsatım olmadı daha söyleyen yapay zeka mı iyi bir editle ortaya daha çok iyi parçalar çıkar
  9. Ritim Ustası

Şu hilecilere sağlam küfürlü bi parça yapsanıza 1705193014 Yapay zeka mı söylüyor bunu
  10. Ritim Ustası

Alarm sesi onerisi muzik

11. Ritim Ustası

Efsane Oyun Müzikleri Listesi

Witcher 3'ü koymazsak olmaz.
  12. Ritim Ustası

Bu oyununda müziği çok hoşuma gidiyor oynamak yerine bu oyunun atmosferinde takılmak insanı baya rahatlatıyor.
  13. Ritim Ustası

14. Ritim Ustası

Hadi arkadaşlar herkes en beğendiği oyun müziklerini paylaşsın. Benim için en efsane oyun müzikleri bunlar. Wolfteam: OST- Lobby: Wolfteam Ost: Clan (Pride Theme):
  15. Ritim Ustası

Dinlediğinizde sizi çocukluğunuza götüren çizgi film müzikleri

Sabahın köründe kalkardım bunun için bir de Beyblade vardı küçükkene adam gibi uyuduğumu hatırlamıyorum
  16. Ritim Ustası

KONU ÇÖZÜLDÜ

Bi yerden çıkaracağım ama bu tarz bir parça arıyorsan Şanışer - Yalan a bakabilirsin
  17. Ritim Ustası

Favori 'Yeni Nesil' Sanatçınız

Bilici
  18. Ritim Ustası

Yeni Yaptığım Şarkı Nasıl Olmuş?

Nasa bu şarkıyı bulsa uzaylılardan mesaj geldi diye yutturur herkese
  19. Ritim Ustası

Yeni şarkım nasıl olmuş?

KAÇIN!
  20. Ritim Ustası

Evde müzik stüdyosu için akustik ses yalıtımı...

Evde müzik stüdyosu için kaç adet akustik ses yalıtımı yeterli olur? En hesaplı nereden bulabilirim?
Top Bottom