Arama sonuçları: *

• Users: THE V
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. THE V

Gitar Çalmaya Elektro ile Başlanır mı?

Öyle bir şey yok benim ki sadece kendi haytalığım o fazla üzerinde durmamamın sebebi
  2. THE V

21 Yaşındayım 1670960234 Bilgim de şuradan geliyor ilkokuldan beri gitar çalıp bir çok belediye konserlerinde ve cafeler de canlı müzik yapmış biriyim halen öyle keyfi ayda bir arkadaşlar ile falan canlı müziğe çıktığımız cafeler var ek iş olrak biraz daha bizim ki eğlence tabi
  3. THE V

binevi bu tamamen senin azmin isteğine bağlı dostum şimdi öğrenemezsin yapamazsın kimse diyemez gitar konusunda sen ister bas başla klasik de öğrenirsin klasik başla bass da öğrenirsin onluk bir sıkıntı olmaz yani bu senin gayretine bağlı bir durum
  4. THE V

aslında benim olayım yani üzerinde durduğum şu küçüklükte sürekli sahneye çıkmama rağmen hep klasik gitar ile arpej ve solo yaptım sonradan orta sonda elektroya geçtim ha çok fazla üzerinde duramadım pena olayının ancak halen pena kullanım tekniğini tam oturttum denemez 1670959947 Tabi o da...
  5. THE V

şanslısın peki arpejleri pena ile yaptırıyorlar mı
  6. THE V

Benim zamanımda ben pek görmemiştim ayriyeten sonradan üni dönemlerde giden arkadaşlar da da fazla üzerinde durulmuyor ancak ileride gerçekten bir şeyler çalmak için sahnede falan pena alışkanlığı önemli diye düşünüyorum ondan ekstra artısı olur direk elektro ile başlamanın. Dediğin gibi de pena...
  7. THE V

Herhangi bir farkı yok dostum ben başlarken uygun fiyatlı olduğundan ilkokulda klasikle başladım ancak elektro ile başlasam daha iyimiş neden diye sorucak olursan profesyonel veya ileri düzey çalmak istiyorsan direk penaya alışman gerekiyor klasikte pena olmadığından elektroya geçince akıcı...
Top Bottom