Arama sonuçları: *

• Users: Toxpox
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Toxpox

Di̇nledi̇ği̇m Müzi̇ği̇ Kaybetti̇m

Kadın mı söylüyordu, erkek mi? Diğer sözlerini hatırlıyor musun veya Uzunlar şarkısı ile yakın mıydı sözleri? Aradığın şeyleri bulmak istiyorsan daha fazla bilgi vermen gerek.
  2. Toxpox

tidal ile deezer farkı (hifi)

Deezer en fazla 44.1kHz 16Bit'e ses kalitesi verebiliyor Tidal ise MQA ile 192kHz 24Bit'e kadar verebiliyor. MQA'i kullanabilmek için MQA çözücüsü bulunan ayrı bir DAC almadığınız sürece pek bir anlamı olmuyor. Bunlardan farklı olarak Apple Music öneririm. Apple Music tıpkı Tidal'ın MQA'si gibi...
  3. Toxpox

En iyi online müzik dinleme uygulaması

İyi algoritma + geniş kütüphane + kötünün üstünde ses kalitesi için Spotify, İyi algoritma + fazlasıyla geniş kütüphane + kötü ses kalitesi için YT Music, Orta algoritma + yüksek ses kalitesi + yeterli kütüphane + uygun fiyat için Apple Music öneririm. 1643538988 Anlık olarak YT Music ve Apple...
  4. Toxpox

Beggin': Hangisi daha iyi söylüyor? ( Madcon vs Maneskin)

Kesinlikle Madcon derim. Bana çok daha hitap ediyor.
  5. Toxpox

Metallicanın en iyi şarkısı

Ben çok fazla dinlemesem de Nothing Else Matters'i çok severim. İkinci olarak The Unforgiven diyeceğim.
  6. Toxpox

Bu Müzik Hangi Tür'e Giriyor?

Bana pek uymuyor bu tür. AC/DC, Metallica falan da buraya dahil oluyordu diye hatırlıyorum.
  7. Toxpox

Bu Müzik Hangi Tür'e Giriyor?

Klasik Rock.
  8. Toxpox

Müzik önerir misiniz??

1626886355 Bi tık ızın yazmışım spoiler kullanayım. Benim aklıma gelen bunlar. Sevip aklıma gelenler.
  9. Toxpox

"Sagopa Kajmer - Kim" Nasıl Buldunuz?

Tekrar tekrar dinledim. Gerçi bu sadece bu şarkıya özel değildi Sago'nun bütün şarkılarını tekrar tekrar dinlerim ama bunu baya beğendim. Sonra "Yayınlanmayacak şarkı bu muydu?" demiştim herkesin dediği gibi.
  10. Toxpox

Şarkı güzel.

Emre abi nano IPS monitöründen 50 vururken dinlediği şarkılar.
  11. Toxpox

Bir tek ben de mi bağımlılık yaptı bu şarkı?

@banxtre hayranı. Gece gündüz bu şarkıyı dinliyor.
  12. Toxpox

bu şarkının gerçeği ne ??

Çok güzel zamanlardı ya. Number1 ve bu şarkılar. 🥲
  13. Toxpox

Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

"Bana göre" de böyle konu açanların hayatında bazı şeyler düzgün gitmiyordur. Hem çelişkiye düşüyorsun hem de bazı şeyleri idrak edemiyorsun. Bu tarz "tartışılmaması gereken" tartışmaların açılmasının iki ihtimali var; varlık sıkılmıştır ve sataşmak istiyordur ya da linç yemek istiyordur. İki...
  14. Toxpox

spotify premium odenmezse oynatma listeleri veya kaydedilen şarkılar gidiyor mu?

Oynatma listesi kalır yani Premium'u tekrar aldığında tekrardan indirebilirsin.
  15. Toxpox

spotify premium odenmezse oynatma listeleri veya kaydedilen şarkılar gidiyor mu?

İndirilen şarkılar silinir. Beğendiklerin, oynatma listelerin, takip ettiklerin kalır.
  16. Toxpox

En Sevdiğiniz Sagopa Kajmer Parçası?

17. Toxpox

Bu Müziğin Adını Bilen Var Mı?

https://open.spotify.com/track/1hfISzdAwnywAKxaSpfloo?si=kpcf56mwR1Cky0kU0IR5jA
Geri